3lü yedek bıçak 800 tl şu an amazondaoneblade al geç 2-3 bıçak alır farklı bölgelerde kullanırsın. testise de sürülür yanağa da bıçaklar farklı olsun yeter
oneblade kesinlikeYüz ve vücut kullanımı için tahriş etmeyecek hassas bölgelerde kullanılabilecek 0’a yakın alan bir traş makinesi arıyorum 3000TL yi geçmeyecek önerilerinizi bekliyorum
Oneblade iyidirHem vücutta, hassas bölgene süreceksin hem de suratına mı?Bunun için 2 farklı tıraş makinem var. Powertec TR-658
https://www.amazon.com.tr/Powertec-6912465718588-858-Traş-Makinesi/dp/B08LPL6F6P/ref=ast_sto_dp_puis 5 yıl önce aldım 110 tl hala kullanıyorumYüz ve vücut kullanımı için tahriş etmeyecek hassas bölgelerde kullanılabilecek 0’a yakın alan bir traş makinesi arıyorum 3000TL yi geçmeyecek önerilerinizi bekliyorum
Farklı başlıklara sahip makineler oluyor vücut için ayrı sakal için ayrı o şekilde düşünmüştümHem vücutta, hassas bölgene süreceksin hem de suratına mı?Bunun için 2 farklı tıraş makinem var. Powertec TR-658
Hangi modeli acaba hocam detay verirseniz sevinirimoneblade kesinlike
Philipsin 15i bir arada ürününü kullandınız mı hocam benimde aklımda onu almak var ama bir kullanıcıdan bilgi almak istedim birde ikinci attığınız power tec marka makine 0lamak için mi kullanılıyor0'a yakın alan tıraş makinesi yok. Kirli sakal şeklinde kesen tıraş makinesini kullanacaksın ilk olarak, ikinci olaraksa kirli sakalı sıfırlayan makineler var ondan kullanacaksın. İster Philips al ister Powertec al. Philips teknoloji olarak daha kaliteli. Örneğin 1 saatte full şarj oluyor ancak Powertec 8 saatte şarj oluyor ve kullanım süresi 30 dakika. Kesim kalitesi olaraksa Powertec genelde Philips'den iyi. İki farklı seçenek vereyim şu şekilde:
Powertec
![]()
Powertec TR-1818 Sakal Ense Çizim Makinesi T-Bıçak Fiyatı - Trendyol
Powertec Tr-1818 Şarjlı Tıraş Makinesi Saç-Sakal-Ense-Vücut Lazer Epilasyon Öncesi (Standlı yeni versiyon) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Powertec TR-150 Profesyonel Şarjlı Günlük Sakal Tıraş Makinesi Sinekkaydı Tıraş ve Erkek Bakım - Fiyatı, Yorumları
Powertec TR-150 Profesyonel Şarjlı Günlük Sakal Tıraş Makinesi Sinekkaydı Tıraş ve Erkek Bakım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Philips
Philips MG7950/15, 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti- Yüz/Saç/Vücut (Islak/Kuru Kullanım) : Amazon.com.tr
Philips MG7950/15, 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti- Yüz/Saç/Vücut (Islak/Kuru Kullanım) : Amazon.com.tramzn.eu
Philips 3000X Serisi Erkek Tıraş Makinesi, PowerCut Bıçak Teknolojisi, 5D Esnek Başlık, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici, Cilt Koruma Özellikli, X3021/00 : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
Philips 3000X Serisi Erkek Tıraş Makinesi, PowerCut Bıçak Teknolojisi, 5D Esnek Başlık, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici, Cilt Koruma Özellikli, X3021/00 : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikamzn.eu
Dediğim gibi ister Philips al ister Powertec al. Powertec'in fiyatına aldanma, hiç olumsuz yorum göremezsin.
Bu arada hangi makineyi kullanırsan kullan tahriş eder sonuçta metal sürtüyorsun cildine. Bunu engellemek veya azaltmak için tıraştan 30 dakika önce Derby Tıraş Sonrası Balsam gibi cildi yumuşacık eden kremler sürebilirsin. Ben çok memnunum bu kremden. Tıraş sonrası da sürebilirsin tabi.
qp2824/10 sizin için uygunHangi modeli acaba hocam detay verirseniz sevinirim