Furkanozr
80+ Silver
Aptek teknolojiSSD Alıp hızlıca kargoya verebilecek satıcı bilen var mı? Veya ssd almış birisi varsa önerirse tadından yenmez
Aptek teknolojiSSD Alıp hızlıca kargoya verebilecek satıcı bilen var mı? Veya ssd almış birisi varsa önerirse tadından yenmez
Aynen bende var 1. Aldım 2. Farklı hesapta böyle .çözüm bulursan haber veririmisinBu hatayı alanlar varmı 2. denememdi
Alıntıyı görüntüle
Fixlendimi gençler
Nasıl yani ben sipariş verdim satıcıyla da konuştum kargoya verdi bundan sonra iptal edilme ihtimali varmı ?Archon Fury 4x120mm Fanlı Mesh Panel Pro Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Archon Fury 4x120mm Fanlı Mesh Panel Pro Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu almıstım satıcıya yazdım kargola diye kargo mesajı geldi 3-4 saat sonrada iptal mesajı geldi her kargoya verilen gelmiyor yani
yok hocam iptal olma şansı falan benim geldi bugün ty expresskargosu gelen var mı benim ki ty express de dağıtımda gösteriyor. iptal olma şansı var mıdır
Yapma yaArchon Fury 4x120mm Fanlı Mesh Panel Pro Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Archon Fury 4x120mm Fanlı Mesh Panel Pro Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu almıstım satıcıya yazdım kargola diye kargo mesajı geldi 3-4 saat sonrada iptal mesajı geldi her kargoya verilen gelmiyor yani