𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
@Mehmet Yılmaz @B1L0 @Perfectshot06 @Emir Aydın @Kürşat Kütükçü @ConquerorXIV @DonanımFikir Sabaha fix yemez ise sizlerde faydalanın
Allah razı olsun hocam 700 tl lik kitap 300 e geldi çok iyi olduArkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Sonra trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Sonra alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)
Kupon max 400 indirim yapıyor
!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.
Kanıt.
Alıntıyı görüntüle
Sanırım evet ben'de 555'tl yaptı indirim diğer arkadaşta 600 TL değişiyor sanırım indirim oranıHer şeyde geçerli mi?
AlınırSteelseries Prime almayı düşünüyordum, 179'a düştü. Ne diyorsunuz?
Evdekilerin telefonu sonunda işe yarayacak deseneAynı telefondan başka hesaplarlada olmuyor. Tek telefon ile 1 kere oluyor.
Akraba ziyaretinin zamanı gelmiş sanırım ben gidiyorum.Alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evdekilerin telefonu sonunda işe yarayacak desene
Alacağın bir şey varsa acele et derim heran fix yiyebilir bilgin olsunSteelseries Prime almayı düşünüyordum, 179'a düştü. Ne diyorsunuz?
Ziyareti hızlı yap bence fix yeme olasılığı yüksekAkraba ziyaretinin zamanı gelmiş sanırım ben gidiyorum.
Bu gece biter 200 akrabayı gezsem yeterAlacağın bir şey varsa acele et derim heran fix yiyebilir bilgin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ziyareti hızlı yap bence fix yeme olasılığı yüksek
Geceye denk gelmesi ziyaretleri kötü etkiledi.Akraba ziyaretinin zamanı gelmiş sanırım ben gidiyorum.
Aynı hesaptanmı yoksa yeni hesaptanmı?başka telefondan denedim oldu aynı üründen aldım bende