Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
razer deathadder v2 pro aldım 1.100 TL ye bakalım gelecek mi. Teşekkurler

xebec

80+
3 farklı telefondan denedim olmuyor, Trendyol azerbeycanı seçtirmiyor. Diğer bir telefonu sıfırlayıp sıfırdan azerbeycan dili ve bölge azerbeycanı seçmeme rağmen seçenekler çıkmıyor, direkt türkçe dili çıkıyor. Sanırım iş IP olayına döndü, IP türkiye olduğu için seçtirmiyor.

CptSpork

80+ Bronze
Bu arkadaşlar korkuttu dava falan almıyorum bir şey
Onlara itibar etme dostum ürünü iptal yiyenler veya yapamıyan kişiler genelde :D Bu kampanya ilk defa olmuyor daha önce de yapıldı.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,450
İsim
Emir Bayram
Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.

1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)

Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)

!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.

Tavsiyeler :

https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)

Kanıt.

Alıntıyı görüntüle
Not :
siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin sabahında dönüş olur bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci
Alıntıyı görüntüle
Tüm bunların üstüne bide nays ile alanların yüzsüzlük awgwagwag

CptSpork

80+ Bronze
3 farklı telefondan denedim olmuyor, Trendyol azerbeycanı seçtirmiyor. Diğer bir telefonu sıfırlayıp sıfırdan azerbeycan dili ve bölge azerbeycanı seçmeme rağmen seçenekler çıkmıyor, direkt türkçe dili çıkıyor. Sanırım iş IP olayına döndü, IP türkiye olduğu için seçtirmiyor.
IP ile alakası yok hocam bu kampanya azerbaycan da yaşayanlar için olsaydı direk türkiye adresi girmemize izin vermezdi. Bu kampanyanın amacı azerbaycanda trendyol marka değerini yükseltmek, tanıtmak. Ancak anlamadığım nokta ben azeri ismiyle hesap açıp sipariş versem iptal olmuyacak mı yani?

Kupon gelmedi. İptal olunca satıcıya yazdım bir daha sipariş versem yardımcı olur musun, topluca kargoya ne zaman götüreceksin dedim. Sen sipariş ver hemen barkodu gireyim, birazdan gideceğim kargoya dedi. Emülatör+VPN ile bilgisayardan yeni hesap açıp sipariş verdim iptal edilmeden götürdü verdi. Klonlamayla telefondan sipariş ettiğim de şimdi kargoya verildi, ona da özel olarak yazmıştım.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
2 hesabındaki telefon no aynimiydi?

Sealine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Doğukan
Ben mont aldım ünlü markadan 700 liralık mont 250ye geldi kargolanmış gözüküyor şuanda

CptSpork

80+ Bronze

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Kupon gelmedi. İptal olunca satıcıya yazdım bir daha sipariş versem yardımcı olur musun, topluca kargoya ne zaman götüreceksin dedim. Sen sipariş ver hemen barkodu gireyim, birazdan gideceğim kargoya dedi. Emülatör+VPN ile bilgisayardan yeni hesap açıp sipariş verdim iptal edilmeden götürdü verdi. Klonlamayla telefondan sipariş ettiğim de şimdi kargoya verildi, ona da özel olarak yazmıştım.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
azerbaycan vpn nereden buldunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm bunların üstüne bide nays ile alanlar giga chad askgolahklakwsh
evet fujin 250tlye geldi :D

mortemeyn

80+ Bronze
Konu sahibi sağolsun.
2 Blender 2 Mi Band 8 1 Yazıcı çektim.
Yazıcı ve Mi Bandlerin fatura maile geldi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom