Moonlighter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,026
Ben de korktum şimdi o yüzden bilemedim ne yapsamBu arkadaşlar korkuttu dava falan almıyorum bir şey
Ben de korktum şimdi o yüzden bilemedim ne yapsamBu arkadaşlar korkuttu dava falan almıyorum bir şey
Onlara itibar etme dostum ürünü iptal yiyenler veya yapamıyan kişiler geneldeBu arkadaşlar korkuttu dava falan almıyorum bir şey
herhangi biri saıcıdan almak biraz daha mantıklı geldiNiye iptal ettin anlamadım vatan olunca ne oluyor
Veriyorlar valla abi, defelarca kez şahit oldum verdiklerine. Hatta bazı kararları iptal de ettiriyorlar mahkemede2000 TL lik ürün için 10000 TL mi veriyorlar yaniTrendyol bildiğin malmış o zaman.
Tüm bunların üstüne bide nays ile alanların yüzsüzlük awgwagwagArkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)
Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)
!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.
Tavsiyeler :
https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)
Kanıt.
Alıntıyı görüntüle
Not :
siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin sabahında dönüş olur bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci
Alıntıyı görüntüle
IP ile alakası yok hocam bu kampanya azerbaycan da yaşayanlar için olsaydı direk türkiye adresi girmemize izin vermezdi. Bu kampanyanın amacı azerbaycanda trendyol marka değerini yükseltmek, tanıtmak. Ancak anlamadığım nokta ben azeri ismiyle hesap açıp sipariş versem iptal olmuyacak mı yani?3 farklı telefondan denedim olmuyor, Trendyol azerbeycanı seçtirmiyor. Diğer bir telefonu sıfırlayıp sıfırdan azerbeycan dili ve bölge azerbeycanı seçmeme rağmen seçenekler çıkmıyor, direkt türkçe dili çıkıyor. Sanırım iş IP olayına döndü, IP türkiye olduğu için seçtirmiyor.
2 hesabındaki telefon no aynimiydi?Kupon gelmedi. İptal olunca satıcıya yazdım bir daha sipariş versem yardımcı olur musun, topluca kargoya ne zaman götüreceksin dedim. Sen sipariş ver hemen barkodu gireyim, birazdan gideceğim kargoya dedi. Emülatör+VPN ile bilgisayardan yeni hesap açıp sipariş verdim iptal edilmeden götürdü verdi. Klonlamayla telefondan sipariş ettiğim de şimdi kargoya verildi, ona da özel olarak yazmıştım.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Nays kazı kazandan da 25 TL geldiTüm bunların üstüne bide nays ile alanlar giga chad askgolahklakwsh
azerbaycan vpn nereden buldunuzKupon gelmedi. İptal olunca satıcıya yazdım bir daha sipariş versem yardımcı olur musun, topluca kargoya ne zaman götüreceksin dedim. Sen sipariş ver hemen barkodu gireyim, birazdan gideceğim kargoya dedi. Emülatör+VPN ile bilgisayardan yeni hesap açıp sipariş verdim iptal edilmeden götürdü verdi. Klonlamayla telefondan sipariş ettiğim de şimdi kargoya verildi, ona da özel olarak yazmıştım.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
evet fujin 250tlye geldiTüm bunların üstüne bide nays ile alanlar giga chad askgolahklakwsh