ben sn570 sipariş ettimde iptal çektim vatan olduğu içinvatandan ssd alan oldu mu
ben sn570 sipariş ettimde iptal çektim vatan olduğu içinvatandan ssd alan oldu mu
hayır ama trendyol express çalışanları kapına dayanabilirCidden Trendyolun dava açma ihtimal var mı
Ne almıştın reisBenimki de kargoya verildi, konu sahibine teşekkürler
2000 TL lik ürün için 10000 TL mi veriyorlar yani Trendyol bildiğin malmış o zaman.Adamlar tüketici hakem heyetinin kararlarını beğenmeyip kişiye dava açıyor uğraştırmak için
Nasil hallettin hocam söylər misinsonunda dili halletim konu sahibi arkadaşın önerdiği klavye iyiyse onu alıcam max indirimi aldım 600 TL 951 liraya o klavyeyi almalımıyım bilemedim klavyelerden çok anlamam ekranı falan var iş yaparmı
Hangi emülatör hocam nox mu?Kupon gelmedi. İptal olunca satıcıya yazdım bir daha sipariş versem yardımcı olur musun, topluca kargoya ne zaman götüreceksin dedim. Sen sipariş ver hemen barkodu gireyim, birazdan gideceğim kargoya dedi. Emülatör+VPN ile bilgisayardan yeni hesap açıp sipariş verdim iptal edilmeden götürdü verdi. Klonlamayla telefondan sipariş ettiğim de şimdi kargoya verildi, ona da özel olarak yazmıştım.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Niye iptal ettin anlamadım vatan olunca ne oluyorben sn570 sipariş ettimde iptal çektim vatan olduğu için
Evet.Hangi emülatör hocam nox mu?
https://www.trendyol.com/altec-lans...i-p-212184194?boutiqueId=61&merchantId=107985 bunu almıştım üstadNe almıştın reis