❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
razer deathadder v2 pro aldım 1.100 TL ye bakalım gelecek mi. Teşekkurler

3 farklı telefondan denedim olmuyor, Trendyol azerbeycanı seçtirmiyor. Diğer bir telefonu sıfırlayıp sıfırdan azerbeycan dili ve bölge azerbeycanı seçmeme rağmen seçenekler çıkmıyor, direkt türkçe dili çıkıyor. Sanırım iş IP olayına döndü, IP türkiye olduğu için seçtirmiyor.

Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.

1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)

Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)

!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.

Tavsiyeler :

https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)

Kanıt.

Alıntıyı görüntüle
Not :
siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin sabahında dönüş olur bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci
Alıntıyı görüntüle
Tüm bunların üstüne bide nays ile alanların yüzsüzlük awgwagwag

3 farklı telefondan denedim olmuyor, Trendyol azerbeycanı seçtirmiyor. Diğer bir telefonu sıfırlayıp sıfırdan azerbeycan dili ve bölge azerbeycanı seçmeme rağmen seçenekler çıkmıyor, direkt türkçe dili çıkıyor. Sanırım iş IP olayına döndü, IP türkiye olduğu için seçtirmiyor.
IP ile alakası yok hocam bu kampanya azerbaycan da yaşayanlar için olsaydı direk türkiye adresi girmemize izin vermezdi. Bu kampanyanın amacı azerbaycanda trendyol marka değerini yükseltmek, tanıtmak. Ancak anlamadığım nokta ben azeri ismiyle hesap açıp sipariş versem iptal olmuyacak mı yani?

Kupon gelmedi. İptal olunca satıcıya yazdım bir daha sipariş versem yardımcı olur musun, topluca kargoya ne zaman götüreceksin dedim. Sen sipariş ver hemen barkodu gireyim, birazdan gideceğim kargoya dedi. Emülatör+VPN ile bilgisayardan yeni hesap açıp sipariş verdim iptal edilmeden götürdü verdi. Klonlamayla telefondan sipariş ettiğim de şimdi kargoya verildi, ona da özel olarak yazmıştım.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
2 hesabındaki telefon no aynimiydi?

Ben mont aldım ünlü markadan 700 liralık mont 250ye geldi kargolanmış gözüküyor şuanda

Kupon gelmedi. İptal olunca satıcıya yazdım bir daha sipariş versem yardımcı olur musun, topluca kargoya ne zaman götüreceksin dedim. Sen sipariş ver hemen barkodu gireyim, birazdan gideceğim kargoya dedi. Emülatör+VPN ile bilgisayardan yeni hesap açıp sipariş verdim iptal edilmeden götürdü verdi. Klonlamayla telefondan sipariş ettiğim de şimdi kargoya verildi, ona da özel olarak yazmıştım.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
azerbaycan vpn nereden buldunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm bunların üstüne bide nays ile alanlar giga chad askgolahklakwsh
evet fujin 250tlye geldi :D

Konu sahibi sağolsun.
2 Blender 2 Mi Band 8 1 Yazıcı çektim.
Yazıcı ve Mi Bandlerin fatura maile geldi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,001
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri