❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
teknosa blaackshark v2 x i kargoya verdi beyler , kuletipi soğutucum var sipariş alındıda ,satıcıya yazdım öğleye kadar kargoya verileceğini söyledi. 2 ürün sipariş vermiştim. airfry vermek istiyorum ama cihaz yok , yardımcı olan olursa sevinirim
blacksharkı ne zaman almıştınız ben de sipariş geçtim bekliyorum kargolanmasını

Trendyol veriyor zaten. Haberleri yok.
Biladerler
Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.

1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)

Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)

!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.

Tavsiyeler :

https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)

Kanıt.

Alıntıyı görüntüle
Not :
siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin sabahında dönüş olur bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci
Alıntıyı görüntüle
Bro dili degisiom telefondan Trendyol girince Türkçe devam edio ve trendyoldan dili degitireyim diyorum Azerice yok yardimm

ulan ya daha kulaklık alacaktım rgb ram alacaktım mouse alacaktım airfryer alacaktım kılık kıyafet alacaktım :D :D psu alacaktım sıvı soğutma alacaktım ah be abi :ROFLMAO::ROFLMAO:

Daha fixlenmedi bu arada hala yapabiliyorum ki yaptım bakalım iptal olacak mı ki sipariş onaylandı gözüküyor

2 Telefon denedim telefon dilinde azerbaycan yok . Pcden bir yontemi varmidir? Lutfen biri yardim atsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,006
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri