nasıl usta ben deniyorum anında iptal oluyor siparişDaha fixlenmedi bu arada hala yapabiliyorum ki yaptım bakalım iptal olacak mı ki sipariş onaylandı gözüküyor
nasıl usta ben deniyorum anında iptal oluyor siparişDaha fixlenmedi bu arada hala yapabiliyorum ki yaptım bakalım iptal olacak mı ki sipariş onaylandı gözüküyor
Yeni hesapla mi yapıyorsun benim yaptıklarım hep eski hesap 5 6 aylıknasıl usta ben deniyorum anında iptal oluyor sipariş
Ben sipariş verir vermez hazırlanıyor aşamasına geçmişti otomatikmen herhalde. Bu kampanyada iyi satıcı bulan kazanır. Ben şuan ürünümü kargoya veren satıcıyı kaydettim bir daha azerbaycan kampanyası yapılırsa burdan çekerim yine bi kaç ürün.4 Farklı satıcıdan aldım. Hazırlanıyor diyen yok. Bütün yavaş satıcıları buldum galiba.
Daha önceki azerbaycan kampanyalarında durum ne oldu bilmiyorum ama konu başına yazılmış trendyol satıcısından almayın diyeBeyler trendyol satıcı gönderimi sizce
Hangi satıcı?Ben sipariş verir vermez hazırlanıyor aşamasına geçmişti otomatikmen herhalde. Bu kampanyada iyi satıcı bulan kazanır. Ben şuan ürünümü kargoya veren satıcıyı kaydettim bir daha azerbaycan kampanyası yapılırsa burdan çekerim yine bi kaç ürün.
reklam olmasın dmden yazayım hocamHangi satıcı?
Banada yazsanareklam olmasın dmden yazayım hocam
.oldu sanırım