Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Metin
teknosa blaackshark v2 x i kargoya verdi beyler , kuletipi soğutucum var sipariş alındıda ,satıcıya yazdım öğleye kadar kargoya verileceğini söyledi. 2 ürün sipariş vermiştim. airfry vermek istiyorum ama cihaz yok , yardımcı olan olursa sevinirim
blacksharkı ne zaman almıştınız ben de sipariş geçtim bekliyorum kargolanmasını

Trendyol veriyor zaten. Haberleri yok.
Biladerler
Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.

1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)

Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)

!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.

Tavsiyeler :

https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)

Kanıt.

Alıntıyı görüntüle
Not :
siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin sabahında dönüş olur bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci
Alıntıyı görüntüle
Bro dili degisiom telefondan Trendyol girince Türkçe devam edio ve trendyoldan dili degitireyim diyorum Azerice yok yardimm

CptSpork

80+ Bronze
Ben mesafeli satış sözleşmesinden bulup yazdım adam numaramı nerden buldun diyor bana heralde patronu uyandirdik firmanın beyler inşallah sinirlenip iptal etmez
Anlayışlı ve hızlı satıcıya denk gelmek lazım

hakan5506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hakan bugra
ulan ya daha kulaklık alacaktım rgb ram alacaktım mouse alacaktım airfryer alacaktım kılık kıyafet alacaktım :D :D psu alacaktım sıvı soğutma alacaktım ah be abi :ROFLMAO::ROFLMAO:

SametSW

80+ Bronze
Daha fixlenmedi bu arada hala yapabiliyorum ki yaptım bakalım iptal olacak mı ki sipariş onaylandı gözüküyor

Mertrey30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Merd
2 Telefon denedim telefon dilinde azerbaycan yok . Pcden bir yontemi varmidir? Lutfen biri yardim atsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
fixlendi değil mi beyler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom