❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Anlamadım adam akılli sipariş verebiliyor muyuz veremiyor muyuz yoksa komple kumar mı?
kumar, sabah verdiğim sipariş öğlen 1 de iptal edildi, aynısını iptal edildikten sonra başka hesaptan yarım saat sonra sipariş verdim, 1 saat sonra kargolandı, iptal edebildiklerini ediyorlar sanırım, şans işi

valla bence hala ümit var. elinde parası olan şansını denesin. 1 saat önce sipariş verdiğim huawei band 8 kargoya verilmiş. Yeni hesap açmıştım ordan aldım. Bence şansınızı deneyin :)

Merhaba arkadaşlar indirimden bende faydalanmak istiyorum kule tipi sogutucuya ihtiyacım var bunu alsam hızlı kargo diyor iptal olur mu 1000 tlden 500 TL'ye düşüyor sizce alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Bende sabah ilk bu soğutucudan sipariş verdim 964 tl den 440a düştü kargoya verildi 1 tane mouse iptal edildi 2 tane siparişimde hazırlanıyorda

Normal indirim olsa da vermeseler okey ama bu şekilde dil falan değiştirip bize olmayan kampanyanın hakkı diretilirse zararlı bile çıkılabilir bence aksiyona gerek yok.
anlatamazsın bunlar arsız : )

Biz akşam 7 de kargoya veriyoruz cevabını aldıktan sonra

Bende akşam kule tipi soğutucu alıcam yarın inşallah kargoya verirler 964 tlden 450 ye düşüyor kaçmaz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,717
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri