❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
iptal oldu benim sabah 7 gibi vermiştim öğlen 2 gibi iptal edildi
kargolanmayanlar iptal oldu sabah söylediklerimiz öğlen verip kargolanan siparişim var saat önemli değil de şuan zaten kargolanamaz gece sipariş vermek daha mantıklı

Bende sipariş onaylandı dedi bittibitiyordan almıştım kesin iptal midir?
o mağaza dan alan başkaların da aynı şekil iptal olmuş

Zela isimli satıcı dan alan var mı ?

para iadesi oluyor değil mi

emulatur ve android fark etmiyor. İp değişsin yeterli. Yine de 2sini dene önce sipariş edeceğin ürünün satıcısına ulaş saat kaçta kargoya veriyorsunuz siparişleri de. Ona göre ondan 30-40dk önce sipariş çık
aga program önerisi verde onu indiriyim siparişleri vereyim telefon kalmadı hepsinin siparişler iptal edildi

kargolanmayanlar iptal oldu sabah söylediklerimiz öğlen verip kargolanan siparişim var saat önemli değil de şuan zaten kargolanamaz gece sipariş vermek daha mantıklı
Gece değil öğleden sonra 3/5 arası vermek daha mantıklı. Kargo verme saati tam. Gece versende çoğu satıcı yinede öğleden sonra kargoya verebiliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
Gece değil öğleden sonra 3/5 arası vermek daha mantıklı. Kargo verme saati tam. Gece versende çoğu satıcı yinede öğleden sonra kargoya verebiliyor.
pc den emulatörle olurmu sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabaha kadar iptal olursa sabah başka sipariş geçerim
aga benimki iptal oldu mesela daha sipariş veremiyosn hakkın bitmiş oluyor

Oluyor mu bu?

Ben 16.50'de verdim tam :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,446
Üyeler
185,099
Son üye
android.ipad