freygasm
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,473
Emulatorde clone kısmı var 5 clone daha yapabiliyorsun.emulator 1 kere ıse yarıyo 2. defa da pert
Emulatorde clone kısmı var 5 clone daha yapabiliyorsun.emulator 1 kere ıse yarıyo 2. defa da pert
Ben devamlı cihaz kopyalıyorum bir sorun yaşatmadı şuana kadaremulator 1 kere ıse yarıyo 2. defa da pert
bluestacks mı kullanıyorsun ?Ben devamlı cihaz kopyalıyorum bir sorun yaşatmadı şuana kadar
nası cihazı degıstırcez ? sıfırdan emulator ıcınde bı ısletım sıstemı daha kuruyorum olmuyoremülatörler cihaza tanımlanıyor o cihazı değiştirmen lazım değiştirmezsen olmaz zaten
ldplayer kullanıyorum, ordan kolaylıkla cihaz arttırabiliyorsunbluestacks mı kullanıyorsun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nası cihazı degıstırcez ? sıfırdan emulator ıcınde bı ısletım sıstemı daha kuruyorum olmuyor
bende veremmi acaba ne aldınYarın fixlenir diye simdi siparis verdim 3 taksitle. Olmadı yarın oglen təkrar denicem
Alıntıyı görüntüle
bende veremmi acaba ne aldın
nox kullanmanın amacı nedirKısa bi tutorial niyetine yazayım.
Nox indirin, indirdikten sonra google hesabınızı giriş yapın ve google playden secure vpn ve trendyol uygulamasını indirin.
Sonrasında ayarlara girip türkçe dilini kaldırıp azerbeycan dilini seçin.
Vpn'i açın ve trendyola girin, trendyola girdikten sonra yeni hesap açın ve istediğiniz gibi sipariş verin.
1Satıcı ürünleri 2'de kargoya götürüyormuş. Siparişi kaçta vermem gerek?