❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hayırlı olsun büyük başarı ne kadar indirim uyguladı monitöre
Aslında önceki fiyatlara nazaran halen daha pahalı ama acil ihtiyacım var ve 2k 32 ips monitörler uçmuş. 9100 den 8500 e düştü hocam. Ben aldıktan sonra başka satıcı 100 tl daha düşürdü ama olsun. Sağolasın hocam bu arada. Parfüm özellikle çok iyi fiyata geldi ya :)

Ben ilk defa bugün öğleden sonra denedim kargoya yarın verebileceklerini söylediler şimdi mail geldi iptal olmuş 4 saat hazırlanıyorda kaldı oysaki bizdeki şans işte millet 10 tane ürün almış biz işimize yarar bir şey söylüyoruz o da iptal oluyor nasip

Benim ürün de iptal yedi tekrar aynı hesapla olmuyor kullandın diyor yeni hesap mı açmam lazım tekrar
17.50 de tekrar aldım denemek için. Aynı telefon numarası aynı bilgilerle sorun yok ancak yeni hesap açman gerekiyor.Pc de yeni emulator telefondan alcaksan baska telefon.

Çok şükür kargoya verilmiş bakalım ürünün kalitesi nasılmış. (510 TL'den düştü)
1699455888424.png

Dün kargolanan ürün sabah dağıtıma çıktı olarak gözüküyordu, arkadaşlar şimdi neden gelmedi hala diye aradım sorun oluştu hesabınıza kısıtlama getirilmiş, trendyolla görüşmeniz gerekmektedir dediler, kargoyu da teslim etmediler maalesef

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,724
Üyeler
184,971
Son üye
Onur33
Geri