federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,096
olabilir iptalgünaydın beyler kasa dipariş etmiştim sipariş hazırlanıyor diyor halen iptal olmamış ty expressle gelecek iptal olurmu daha kargoya verilmemiş
olabilir iptalgünaydın beyler kasa dipariş etmiştim sipariş hazırlanıyor diyor halen iptal olmamış ty expressle gelecek iptal olurmu daha kargoya verilmemiş
Napalım şimdi uygulamayı azerbeycan olarak kullanmak istedikten sonra önüme %40 + 200 TL kupon çıkınca bende kullanmak istedim. Bazı siparişlerimi iptal ettiler anlamadığım şekilde. Hatta ben üstüne dava ederim niye siparişlerim iptal edildi diyeSistemin açığından faydalanmak suç. Yani kargoyu teslim alırsanız suçunuzu kabul edersiniz. Ben sistemin açığını kullanmadım diyorsanız Azerbaycan kimliği vardır umarım. Bunu bilişim suçları avukatına sorarsanız aynı cevabı verir.
bir şey almadığımı nerden biliyorsun 6 ürün sipariş geçtim 2 si iptal tek yaptığım şey soru sormaktı götünden sallama herkes senin gibi değil herbokologindiriminden bir şey alamadı ya alanlara ya ürünlerinin gelmemesini istiyor ya da böyle kötü şeyler olmasını istiyor aklınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam inşallah olmaz ya inş geri almazlar iptal olmazolabilir iptal
Gerçek, benim evimden gelip istedilerBu evden isteme hikayesi gerçek mi ya ben trol sanıyordum
ty de geç gözükebilir ty önce kargo şirketine bildirmiş
mantıklı cevapNapalım şimdi uygulamayı azerbeycan olarak kullanmak istedikten sonra önüme %40 + 200 TL kupon çıkınca bende kullanmak istedim. Bazı siparişlerimi iptal ettiler anlamadığım şekilde. Hatta ben üstüne dava ederim niye siparişlerim iptal edildi diye![]()
geçmiş olsun iade başlamış inşalalh parayı veriyolardırAlıntıyı görüntüle
kargo şubesi iadeyi başlatmış bile evimin dibine kadar gelip geri dönü kargo
Her şey olabilir bu saatten sonraBenim kargo çıkış biriminde ama baya yakın kargonun geliceği yer sizce iptal olur mu Alıntıyı görüntüle
şansBenim kargo çıkış biriminde ama baya yakın kargonun geliceği yer sizce iptal olur mu Alıntıyı görüntüle
Dostum sıkıntılı mısın sen aynı soruyu 100 kere sordun burdaki hiçkimse kesin iptal olup olmayacağını bilemez, kargon daha yola bile çıkmamış daha bugün yola çıkacak yarın da senin bulunduğun il veya şubeye gelecek iptal olma olasılığı yüksekBenim kargo çıkış biriminde ama baya yakın kargonun geliceği yer sizce iptal olur mu Alıntıyı görüntüle