❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar biraz abartıyo gibi olucam ama 2 hafta sonra eve dava kağıtlarını göndermesinler
Davayı bilmem de celp kağıdı gelebilir. Bir arkadaş onu sormuştu.. Bu vesileyle askerliği de aradan çıkartmış olursunuz.

Aras kargo kullananlar uygulamadan bakın orası daha doğru gösteriyor benimki teslimata çıkmış

ty express 2. siparişim de iade oldu :D coğrafya cidden kader, istanbulda olsaydım çoktan elimdeydi

Ty Express 4 kargom dağıtıma çıkmış bir iptal görünmüyor diğer kargolarımda yolda gözüküyor tek bir tane iade yok bakalım neler yaşanıcak

Sistemin açığından faydalanmak suç. Yani kargoyu teslim alırsanız suçunuzu kabul edersiniz. Ben sistemin açığını kullanmadım diyorsanız Azerbaycan kimliği vardır umarım. Bunu bilişim suçları avukatına sorarsanız aynı cevabı verir.

Sistemin açığından faydalanmak suç. Yani kargoyu teslim alırsanız suçunuzu kabul edersiniz. Ben sistemin açığını kullanmadım diyorsanız Azerbaycan kimliği vardır umarım. Bunu bilişim suçları avukatına sorarsanız aynı cevabı verir.
Açık vermesin o zaman sadece Azerbaycana özel yapmak zor olmamalı

Şimdi bu dijital ürünlerde geçerli olur mu? 2 tane sipariş verdim 2 side iptal oldu kod dijital ürünlerde çalışıyorsa çok iyi olur direk kod gelir kullanınca iadede alamazlar

günaydın beyler kasa dipariş etmiştim sipariş hazırlanıyor diyor halen iptal olmamış ty expressle gelecek iptal olurmu daha kargoya verilmemiş

abi kafayı yicem trendyol kargon dağıtıma çıkacak diyor sürat kargo iade olacak iptal oldu diyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri