sürat kargohangi kargo firması
sürat kargohangi kargo firması
Davayı bilmem de celp kağıdı gelebilir. Bir arkadaş onu sormuştu.. Bu vesileyle askerliği de aradan çıkartmış olursunuz.Arkadaşlar biraz abartıyo gibi olucam ama 2 hafta sonra eve dava kağıtlarını göndermesinler
Açık vermesin o zaman sadece Azerbaycana özel yapmak zor olmamalıSistemin açığından faydalanmak suç. Yani kargoyu teslim alırsanız suçunuzu kabul edersiniz. Ben sistemin açığını kullanmadım diyorsanız Azerbaycan kimliği vardır umarım. Bunu bilişim suçları avukatına sorarsanız aynı cevabı verir.
yok hocamŞimdi bu dijital ürünlerde geçerli olur mu? 2 tane sipariş verdim 2 side iptal oldu kod dijital ürünlerde çalışıyorsa çok iyi olur direk kod gelir kullanınca iadede alamazlar
Evime bir saat sonra gelip giydiğim şeyleri istemeleri şaka değil bu şaka mıİade kargoya başka ürün koyup gönderen arkadaşlar umarım şaka yapıyordur... Bu kadar mı cidden.
ty de geç gözükebilir ty önce kargo şirketine bildirmişabi kafayı yicem trendyol kargon dağıtıma çıkacak diyor sürat kargo iade olacak iptal oldu diyor