Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ömür
Aras kargo kullananlar uygulamadan bakın orası daha doğru gösteriyor benimki teslimata çıkmış

neshter

80+ Bronze
ty express 2. siparişim de iade oldu :D coğrafya cidden kader, istanbulda olsaydım çoktan elimdeydi

ereen

80+
Ty Express 4 kargom dağıtıma çıkmış bir iptal görünmüyor diğer kargolarımda yolda gözüküyor tek bir tane iade yok bakalım neler yaşanıcak

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,236
İsim
Furkan Görür
Sistemin açığından faydalanmak suç. Yani kargoyu teslim alırsanız suçunuzu kabul edersiniz. Ben sistemin açığını kullanmadım diyorsanız Azerbaycan kimliği vardır umarım. Bunu bilişim suçları avukatına sorarsanız aynı cevabı verir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
RAHMİ GÜRBÜZ
Sistemin açığından faydalanmak suç. Yani kargoyu teslim alırsanız suçunuzu kabul edersiniz. Ben sistemin açığını kullanmadım diyorsanız Azerbaycan kimliği vardır umarım. Bunu bilişim suçları avukatına sorarsanız aynı cevabı verir.
Açık vermesin o zaman sadece Azerbaycana özel yapmak zor olmamalı

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Şimdi bu dijital ürünlerde geçerli olur mu? 2 tane sipariş verdim 2 side iptal oldu kod dijital ürünlerde çalışıyorsa çok iyi olur direk kod gelir kullanınca iadede alamazlar

günaydın beyler kasa dipariş etmiştim sipariş hazırlanıyor diyor halen iptal olmamış ty expressle gelecek iptal olurmu daha kargoya verilmemiş

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
abi kafayı yicem trendyol kargon dağıtıma çıkacak diyor sürat kargo iade olacak iptal oldu diyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,259
Üyeler
164,808
Son üye
zegeus
Top Bottom