H100 hocam benim aldığım, bugün kargoya verildi bakalım heyecanlı bir bekleyişf80 mi benimde subeye geldi iade oldu aradım süpheli işleme takıldı dediler
Sistemde hala dağıtımda olarak gözüküyorkargocu mu istiyor sistemde teslim edildi yazıyo mu
sanırım çalışmıyor artık...Beyler hala çalışıyor mu kampanya?
Aradım sürat kargoyu açtım kullanıyorum falan dedim o zaman aynı şekilde toplayacaksınız falan diyince hayırdır varsa gelip alabilen alsın dedim kapattımnaptınız peki
Hocam kargolara trendyol genel müdürlüğünden tek tek ust yazi gelmis benim de urunum dağıtıma çıkmıştı kimseye urun teslim edilmeyecek denmis. Trendyol tum kargolari geri cekecekmis. Alanlardan da ya ucret talebi ya da baska bir yol ile temin edilecekmis bilginiz olsunArkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)
Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)
Pc den vpn ile azerbaycan deneyin belki olur. (Denemedim , yapanlar oluyor demişler)
!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.
Tavsiyeler :
https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)
Kanıt.
Alıntıyı görüntüle
Öneri :
Hızlı Kargo Tüyosu ve Detaylı Anlatım için bu konuya bakabilirsiniz
Öneri - 🌟Trendyol %40 / %40 İndirim'de Hızlı Kargo Tüyosu🌟
Herkes tek kursunluk mermisini bəzən yanlış kullanıyor (şans işi fakat riske atılmaya değmez) Alacağınız ürün'də başlığın altına bakin örnek su saat içinde sipariş verirseniz kargo'da diye Daha sonrasında siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası...forum.donanimarsivi.com
Güncelleme
Arkadaşlar bu konu bu kadar hit alcağı beklemiyordum. Yorumlara vs bakamadım alan arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden. Alamayanlar benim gibi sağlık olsun herkes faydalansın diye açtım konuyu. Sanırım fixlenmiş herkese teşekkürler tekkrardan. Popüler konuda 4cüye gelmiş. ^^
var mı gelen gidenAradım sürat kargoyu açtım kullanıyorum falan dedim o zaman aynı şekilde toplayacaksınız falan diyince hayırdır varsa gelip alabilen alsın dedim kapattım
evet aras kargo doğrudurHocam kargolara trendyol genel müdürlüğünden tek tek ust yazi gelmis benim de urunum dağıtıma çıkmıştı kimseye urun teslim edilmeyecek denmis. Trendyol tum kargolari geri cekecekmis. Alanlardan da ya ucret talebi ya da baska bir yol ile temin edilecekmis bilginiz olsun
Henüz ortada kimse yokvar mı gelen giden
aynen banada öyle dediler süpheli durum diyerek vermediler kargoyuHocam kargolara trendyol genel müdürlüğünden tek tek ust yazi gelmis benim de urunum dağıtıma çıkmıştı kimseye urun teslim edilmeyecek denmis. Trendyol tum kargolari geri cekecekmis. Alanlardan da ya ucret talebi ya da baska bir yol ile temin edilecekmis bilginiz olsun