pc ustasi1
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi bişey demi bu ?Trendyol cardfinans karta yalnız bak altını çizeyim %1 de trendyol puan yüklenecek alışverişten sonra
İyi bişey demi bu ?Trendyol cardfinans karta yalnız bak altını çizeyim %1 de trendyol puan yüklenecek alışverişten sonra
Yalan ne alaka?Hali hazırda olan kartına taksit yapmadığını sanarak hepsiburada linkini paylaştım.Bir daha kart ücreti ödemeyinKral adam daha yeni baktı 6 taksit diyor yalan söyleyecek hali yok ya ?
Trendyol kartına özel peşin fiyatına 6 taksit herhalde değil mi
Çıldırırsın kanka başvurdum 10 saniye sonra red mesajı geldi . Acaba aylık gelirim mi az dı ? (6750)
Öncesinde hiç kredi skorun var mıydı ya da kredi kartı kullandın mı ?Çıldırırsın kanka başvurdum 10 saniye sonra red mesajı geldi . Acaba aylık gelirim mi az dı ? (6750)
Hiç kredi kartı almadım . Bu ilk olduÖncesinde hiç kredi skorun var mıydı ya da kredi kartı kullandın mı ?
annemin adına açtım ev hanımı diye ondan mı red yedim acaba ?Öncesinde hiç kredi skorun var mıydı ya da kredi kartı kullandın mı ?
Kredi skoru geçmişi olmayabilir.Hiç kredi kartı almadım . Bu ilk oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
annemin adına açtım ev hanımı diye ondan mı red yedim acaba ?
Annem daha hayatında kart almamış biriKredi skoru geçmişi olmayabilir.
Yapacak pek bir şey yok o zaman.Annem daha hayatında kart almamış biri
Onun yerine gidip başka kart al. Sadece Trendyol ile kısıtlı kalmazsın. Zaten trendyolda her kart vade farksız 3 taksite bölüyor. Belirli miktar üstü 6 taksite bölüyorlar. Örnek: Garanti.Trendyolda 5.5 k'ya kasa beğendim taksitli bir şekilde almak istiyorum . Karşıma Trrendyol Cardfinans çıktı , kart ücreti falanda yokmuş sizce alınır mı ?
Annem aylık ödemeli kartları istemiyor . Kart ücreti olmasın istiyorOnun yerine gidip başka kart al. Sadece Trendyol ile kısıtlı kalmazsın. Zaten trendyolda her kart vade farksız 3 taksite bölüyor. Belirli miktar üstü 6 taksite bölüyorlar. Örnek: Garanti.