redjohn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 69
- İsim
- Hakan Yivus
Trendyol müşterilerine değer veren bir şirket değil ne yazık ki! 2 Hafta önce kadar şuradaki konuyu görüp kazı kazan yaptım 2000₺'ye 500₺ verdi. Onunla da kitaplık aldım fakat kırık geldi, satıcı önce kırık parçayı göndereceğini söyledi sonra da tedarik edemediğini belirtip iade istedi. Öncesinde ise "kırık parçayı size nasıl göndereceğim?" diye sorduğumda "göndermenize gerek yok" dedi. Bayram falan derken iadeyi yarın göndereceğim, iyi ki o kırık parçayı da çöpe atmadım iade eksik diye kabul etmeyebilirdi satıcı. 2 Yıldır Trendyol kullanmıyordum sebebi de satıcıyı korumaları. Aldığım ürünlerin çoğu kusurlu ya da yanlış geliyordu. Satıcının resimde sunduğu başka gelen başka. Yorum yapıyorsun kabul etmiyorlar, satıcıyı ezdirtmiyorlar. Bu sebepten ötürü kullanmıyorum, bu kitaplık da kupon olduğu için aldım ve yine hüsran.
Neyse bakalım biz de girdik bir sürece, iade durumu ne olacak bakalım.
Müşteri hizmetlerinin sizi kale almaması için bir taktik söyleyeyim, görüşme esnasında görüşmeyi kayıt altına alıp bunu karşınızdaki kişiye belirtin ve ondan onay isteyin. Görüşmenin tarafınızca kayıt altında olduğunu ve olası bir hukuki durumda bu kaydın kullanılacağını belirtin. Bu sefer seve seve işlerini yapacaklar aksi taktide müşteriyi mağdur etmiş olurlarsa hukuki süreç içerisinde şirket onu tazminatsız işten çıkaracaktır. Trendyol kötü yorumları silen bir şirket, hukuki süreçlerde de görüşme kayıtlarını sileceğinden adım gibi eminim.
Müşteri hizmetlerinin sizi kale almaması için bir taktik söyleyeyim, görüşme esnasında görüşmeyi kayıt altına alıp bunu karşınızdaki kişiye belirtin ve ondan onay isteyin. Görüşmenin tarafınızca kayıt altında olduğunu ve olası bir hukuki durumda bu kaydın kullanılacağını belirtin. Bu sefer seve seve işlerini yapacaklar aksi taktide müşteriyi mağdur etmiş olurlarsa hukuki süreç içerisinde şirket onu tazminatsız işten çıkaracaktır. Trendyol kötü yorumları silen bir şirket, hukuki süreçlerde de görüşme kayıtlarını sileceğinden adım gibi eminim.