Trendyol kolay iade.

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,384
Trendyol'dan kıyafet aldım, resimdeki ve aklımdaki gibi gelmedi. İade etmek istiyorum, kolay iade diye bir seçenek var.
Kolay iade seçeneğiyle iade etmek istersem istediğim kargo firmasına mı teslim ediyorum? Yoksa onların belirlediğine mi?
Yurt İçi kargo dışında bir kargoya veremem çünkü.

knk ara direk müşteri hizmetlerine sor , ben geçen gün bir ceket aldım,istediğim gibi olmadı müşteri hizmetlerini aradım hemen iade etmek istiyorum diye neden iade etmek istiyorsun dediler,küçük geldi istediğim gibi olmadı dedim. 2 kargo seçeneği sundular biri ptt biri aras kargo hangisi uygundur sizin için dediler ben arası seçtim iade kargo kodu gönderdiler sms olarak,gidip iade ettim, ama ürün ve aldığın firmaya göre kargo seçenekleri değişiyor diye biliyorum sen Trendyol müşteri hizmetlerini arayıp bilgi al.
Çağrı Merkezi: 0 212 331 0 200

knk ara direk müşteri hizmetlerine sor , ben geçen gün bir ceket aldım,istediğim gibi olmadı müşteri hizmetlerini aradım hemen iade etmek istiyorum diye neden iade etmek istiyorsun dediler,küçük geldi istediğim gibi olmadı dedim. 2 kargo seçeneği sundular biri ptt biri aras kargo hangisi uygundur sizin için dediler ben arası seçtim iade kargo kodu gönderdiler sms olarak,gidip iade ettim, ama ürün ve aldığın firmaya göre kargo seçenekleri değişiyor diye biliyorum sen Trendyol müşteri hizmetlerini arayıp bilgi al.
Siteden denedim bu çıktı. Farklı bir seçenek sunmuyor... Bir de canlı desteği arayayım.

1634652465308.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya aga canlı destek çıkmıyor ki trendyol asistan çıkıyor iade kodu veriyor. Canlı desteğe bağlanıp derdimi anlatamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Reapt0r Bağlandım canlı desteğe, sürat kargo dışında olmaz diyorlar...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,424
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri