Neler Yeni

Trendyol monitör iadesini kabul etmiyor

Ruindry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
Laptop ve donanım
Bütçe
10000
Trendyoldan monitör aldım 14 günlük cayma hakkımı kullanarak monitörü iade etmek istiyorum fakat kutusu açıldığı için iadeyi kabul etmiyorlar. Bu monitörü 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilme hakkım yok mu? Kutusu açıldığı için iadeyi kabul etmediler ne yapabilirim THH beni haklı bulur mu? Üründe sorun yok ölü piksel vade yok sadece sistemim ile tam senkronize çalışmadı
Ürün linki de bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
tahsin özel
kutuyu açmadan ne bileyim iyi mi kötü mü..tam aksine kutusu açılmamış ürünü iade kabul etmem ben..dalga mı geçiyorsun ürüne bakmadan test etmeden niye iade ediyorsun nesini beğenmedin derim

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
Selim
Trendyoldan monitör aldım 14 günlük cayma hakkımı kullanarak monitörü iade etmek istiyorum fakat kutusu açıldığı için iadeyi kabul etmiyorlar. Bu monitörü 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilme hakkım yok mu? Kutusu açıldığı için iadeyi kabul etmediler ne yapabilirim THH beni haklı bulur mu? Üründe sorun yok ölü piksel vade yok sadece sistemim ile tam senkronize çalışmadı
Ürün linki de bu.
Thh başvur süren varken çünkü Trendyola kalırsan 14 gün sonra cevap veriyorlar o sürede zaten ürün iade süresi gidiyor

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Fettah Özalp
Thh başvur böyle bir şey kabul edilemez.

Onur.kyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
onur

Şurdan başvurunu yapıyorsun. 1 haftaya kalmadan savunmasını istiyorlar. Savunmayı yazan taraf genelde son gün verir. %100 sen haklı çıkacaksın. Eğer anlattığın ve yazdığın doğruysa. Bunu yaptıktan sonra yaptığına dair trendyola da mesaj at. Biraz uğraştırıcı ama haklı olan sensin.

Ruindry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
Laptop ve donanım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Screenshot_2024-08-20-20-23-26-434_trendyol.com.jpg
Urunun kutusu deforme olmuş diye almıyorlarmiş

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro
Ürün linki de bu.

Satıcı trendyol mu?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro
Ürün linki de bu.

Soruna cevap vereyim bence THH başvurursan yüzde 99 haklı bulunursun. Çünkü 15 gün yada 14 gün içinde memnun kalmadıysa iade etme hakkın var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

THH başvursam hali çıkar mıyım

GPN teknoloji aracılığıyla Trendyol

Amazon, Hepsiburada, Trendyol dışında bir yerden satın alırsan bu tarz sorunlar olabiliyor monitör işlerinde. Diger forumdaşlarında haberi olsun.

Ruindry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
Laptop ve donanım
Soruna cevap vereyim bence THH başvurursan yüzde 99 haklı bulunursun. Çünkü 15 gün yada 14 gün içinde memnun kalmadıysa iade etme hakkın var.

Amazon, Hepsiburada, Trendyol dışında bir yerden satın alırsan bu tarz sorunlar olabiliyor monitör işlerinde. Diger forumdaşlarında haberi olsun.
Ürünü zaten Trendyoldan aldım

Kep adresimi nasıl öğrenebilirim gerekli bir şey mi?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro
Ürünü zaten Trendyoldan aldım

Trendyol aldın ama trendyol sadece aracı. Aldıgın ürünün/malın Esas sahibi gpn teknoloji dedigin yer. O yüzden sorun cıkıyor. Trendyola başvursan belki karışırlar. Belki karışmazlar. Bazen sana direk paranı iade ediyor trendyol. Satıcıya degil müşteriye sahip çıkıyor. Bazense hiç karışmıyor. THH ile ancak hakkını alabiliyorsun.

Ruindry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
Laptop ve donanım
Trendyol aldın ama trendyol sadece aracı. Aldıgın ürünün/malın Esas sahibi gpn teknoloji dedigin yer. O yüzden sorun cıkıyor. Trendyola başvursan belki karışırlar. Belki karışmazlar. Bazen sana direk paranı iade ediyor trendyol. Satıcıya degil müşteriye sahip çıkıyor. Bazense hiç karışmıyor. THH ile ancak hakkını alabiliyorsun.
Şimdi başvurdum hocam sırf kutusu açıldı diye red yiyorum şaka gibi inşallah erken sonuçlanır yoksa ikinci elde zararına satıp geçeceğim yaşattığı streslerin haddi hesabı yok ya.

Top Bottom