Aynen öyle en önemli yöntem soğutma kuş yuvaya girdiğinde yaklaşık 100 ila 150 derecelere çıkabiliyor iyi bir soğutma iyi bir deneyim...biri rog biri asus evo olmayan model mi yani hocam
Aynen öyle en önemli yöntem soğutma kuş yuvaya girdiğinde yaklaşık 100 ila 150 derecelere çıkabiliyor iyi bir soğutma iyi bir deneyim...biri rog biri asus evo olmayan model mi yani hocam
Klasiklerden al. Sıcak temas diğerlerine nazaran ince, yırtılabilir. Bazilarida kalın hissi öldürür. En iyisi klasik.Sağlık seçeneğinde biri bu konuyu açtığında sorun olmamıştı..
20 TL indirimim var arkadaşlar sadece OK'da geçerli 7,5 veya 10 TL vermeyi düşünüyorum max 30 TL olanlardan önerir misiniz?
La herkes RGB felan yazdı bende ekran karti markasi vererek sogutmasi iyi dedim uyari yedim![]()
Şöyle konuları neden dalgaya alıyorsunuz ki?Aynen öyle en önemli yöntem soğutma kuş yuvaya girdiğinde yaklaşık 100 ila 150 derecelere çıkabiliyor iyi bir soğutma iyi bir deneyim...
Aga bu zevk meselesi bana göre NİRVANA sana göre ZERO bunu biz nasıl önerelim denemen lağazım.Sağlık seçeneğinde biri bu konuyu açtığında sorun olmamıştı..
20 TL indirimim var arkadaşlar sadece OK'da geçerli 7,5 veya 10 TL vermeyi düşünüyorum max 30 TL olanlardan önerir misiniz?
bende yedim ya bilsem yazmazdım anakrt destekli ise al dedim ama mesaj silindiLa herkes RGB felan yazdı bende ekran karti markasi vererek sogutmasi iyi dedim uyari yedim![]()