Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
başla benceBen daha başladım başlasammıki?
Kaydettim
Kaydedip dönüş yapana dönüyorum hemen.
Ben daha önceden seni kaydettim zatenKaydedeni hemen kaydederimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
kaydetmedim ama kaydedersen hemen kaydedeceğimi göreceksin
başla bence
Kaydedeni hemen kaydederimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
Kaydedip dönüş yapana dönüyorum hemen.
HaklısınAcele işe şeytan karışır
Şimdi kaydettimKaydedeni hemen kaydederimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
kaydetmediklerimde söylesin hemen kaydedim
Kaydettim https://ty.gl/jtipdpqbKaydedeni Gerçekten kaydederimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
link atabilirsin kaydedeyim seninkiniŞimdi kaydettim