EricCartman
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
bende aldım bakalım ama 5 üstünü iptal ediyor.
nası la ciddi mi bu
hadi be trendyol niye banlamamış o zaman bunu
nasıl yaniiiii iptal edelim ona göre
harbi renktaşharbimi
bende aldım bakalım ama 5 üstünü iptal ediyor.
nası la ciddi mi bu
30x30 yazıyo boyutu ben alırken de öyle yazıyorduhadi be trendyol niye banlamamış o zaman bunu
Şikayet eder yine alırız hocam. Tüketici hakem heyeti doğal olarak bizim yanımızda bu tarz konulardaAaa arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Ben geçen hafta perde aldım aynı şekilde bir boyutu böyle çok ucuzdu. Satıcıya sordum onu malzeme kalitesini görmek isteyenler için numune olarak 10 cm kadar kumaş gönderiyoruz demişti. Yani eğer bu da numuneyse gerçek olabilir. Ama numune diye belirtilmemiş bence hala yanlış![]()
20 lira kargo parası riskine değer mi şimdi bilemedim yaAaa arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Ben geçen hafta perde aldım aynı şekilde bir boyutu böyle çok ucuzdu. Satıcıya sordum onu malzeme kalitesini görmek isteyenler için numune olarak 10 cm kadar kumaş gönderiyoruz demişti. Yani eğer bu da numuneyse gerçek olabilir. Ama numune diye belirtilmemiş bence hala yanlış![]()
Uğraşmaya değmez dostum ya.Şikayet eder yine alırız hocam. Tüketici hakem heyeti doğal olarak bizim yanımızda bu tarz konularda![]()