🔥İndirim Trendyol perde 1₺ 😅😅

bende aldım bakalım ama 5 üstünü iptal ediyor.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • bu üründe 6 adet üstü iptal oluomuş hocam

Aaa arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Ben geçen hafta perde aldım aynı şekilde bir boyutu böyle çok ucuzdu. Satıcıya sordum onu malzeme kalitesini görmek isteyenler için numune olarak 10 cm kadar kumaş gönderiyoruz demişti. Yani eğer bu da numuneyse gerçek olabilir. Ama numune diye belirtilmemiş bence hala yanlış :D

Aaa arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Ben geçen hafta perde aldım aynı şekilde bir boyutu böyle çok ucuzdu. Satıcıya sordum onu malzeme kalitesini görmek isteyenler için numune olarak 10 cm kadar kumaş gönderiyoruz demişti. Yani eğer bu da numuneyse gerçek olabilir. Ama numune diye belirtilmemiş bence hala yanlış :D
Şikayet eder yine alırız hocam. Tüketici hakem heyeti doğal olarak bizim yanımızda bu tarz konularda :)

Bende aldım iade ederiz veya kuponla bir şey yapıştırırız ne olacak 😬

20 lira kargo parası riskine değer mi şimdi bilemedim ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,412
Üyeler
188,242
Son üye
KoceliLi
Geri