Neler Yeni

Trendyol rx 6600 xt Ekran Kartını Iadeye Kabul Etmiyorlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
Trendyoldan aldığım ekran kartını iade etmek istedim ürün geldiğinde kontrol amaçlı kutusunu açmıştım kutu açıldığından iade almayacaklarını söylediler ne yapmalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yine de iade için göndermeyi düşünüyorum çünkü sözleşmede internet üzerinden yapılmış olan alışverişlerde sebepsiz bir şekilde 14 gün içerisinde iade hakkımızın bulunduğu yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden iade etmek istemiştin.
Ben modelleme ve render amaçlı alıyordum ama tavsiye eden yok imkanın varsa iade et diyen çok imkanım olduğunu düşünüyordum ama şimdi imkanları zorlayacağım anlaşılan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
koy satsana niye iade ediyorsun.aynı fiyata koy yarın alırlar

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
iade etmek yerine aldığın fiyattan birine satabilirsen hem aynı fiyata yakalayamayıp arayan bir kişi mutlu olur hem de sen paranı almış olursun herhangi bir sorunu yoksa mutlaka alıcı çıkar bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Ne olursa olsun 15 gün iade hakkın var olmadı Trendyol müşteri hizmetleri ile görüşüp mağazayı kapattırmaya kadar gider olay

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Trendyoldan aldığım ekran kartını iade etmek istedim ürün geldiğinde kontrol amaçlı kutusunu açmıştım kutu açıldığından iade almayacaklarını söylediler ne yapmalıyım ?
Trendyoldan bir şey alınmaz zamnında airdots pro sipariş etmiştim ve bana 3 göndermişlerdi geri iade ettim geri iade isteğimi kabul etmediler sebebi yeniden satışa açık olmaması trendyola şikayet ettim bana dalga geçer gibi kutuyu açtınız mı diye soruyorlar, trendyoldan kesinlikle teknolojik alet alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç ikinci el ürün satışına girişmedim dolandırıcı çok cesaret edemiyorum.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
aldığın fiyatı bilmiyorum ama geçen ,ki 6700 tl indiriminde alabildiysen aynı fiyata alacak sürüyle iinsan bulabilirsin.Bilgin olsun iade edeceğine 7bine falan git sat işte.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner
İstanbuldaysan aldığın fiyata satın alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
Top Bottom