Neler Yeni

Trendyol rx 6600 xt Ekran Kartını Iadeye Kabul Etmiyorlar?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,757
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Trendyoldan aldığım ekran kartını iade etmek istedim ürün geldiğinde kontrol amaçlı kutusunu açmıştım kutu açıldığından iade almayacaklarını söylediler ne yapmalıyım ?
7ye sat geç 300 TL kar edersin.

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Geçen hafta yeni aldığım anakarı taktım pcye tertemiz bir şekilde bios güncellerken yanlış sıralama yaptım pc siyah ekranda kalmıştı. Bugün bana mail atmişlar işlemci yeri bozuk diye. Güldüm 250 TL istiyorlar gönderin kırıp aticam çöpe dedim. 360a aldım zaten oradan
Ben mouse almıştım (Viper mini) altı sürtüyordu ve LOD sorunundan dolayı iade etmek istedim, kutusunu açarken milimlik bi yer yırtılmıştı bu sebepten dolayı iade almıyorlarmış :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
şirketlerden yana görünmek istemem ama açılmış ürünü alıp bu şirketler ne yapıyor? sana bana geri satıyorlar. ee bizde açılmış ürün almak istemeyiz.bu çok kısır döngü bence açılmış ürünü iade almamaları normal olan. çöpemi atsınlar şimdi o kartı ne yapsınlar bu işlemlerin düzenlenmesi lazım
Asus tan yeni bir kutu talep ederler ürünün bir poşeti daha var zaten kullanılmadığı aşikar.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Gokhan
Benzer fiyatlara almak isteyen çok arkadaş vardı. İade yerine onlara ulaşmanız sizin için daha hızlı bir sonuç olacaktır.

Top Bottom