Neler Yeni

Trendyol rx 6600 xt Ekran Kartını Iadeye Kabul Etmiyorlar?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Trendyol ama fark ediyor mu ?
Hayır mesafeli satış sözleşmesi internetten alınan tüm ürünler için geçerlidir. Satıcı ya da platform farketmez.
Ürüne kutusuna ve içeriğine zarar verilmediği sürece NORMALDE iade almak zorundalar. İşi uzatıp iade almazlarsa thh her türlü alıcı lehine karar verir. Boşu boşuna ürünlerini fazladan kullandırtmış olurlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben tüketici haklarına başvurdum ürünü de iade için yolluyorum 14 gün süresi geçmesin diye.
Sonrasında ne yapmam lazım elimde trendyol asistanın iade edemezsiniz dediği konuşmalar var.
Birde iade edemezsiniz diyor sonra yasal hakkim var diyince o zaman asusa yollayın onlar belge düzenlesin öyle iade olabilir diyor.
Asus arıyorum öyle bir şey yapamayız diyor ürün arızalı ise yollayın diyor hiç kullanmadım ki daha poşetin de duruyor diyorum.
Bunların hepsi aynı abi :D
Trendyolu da şikayet et. Onlarıbçn konuşmalarını da ekle. Şikayetvara da 2 ayrı konu aç biri trendyol için biri de trendyol üzerinden alışveriş yaptığın mağaza için.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Ner
Yine de iade için göndermeyi düşünüyorum çünkü sözleşmede internet üzerinden yapılmış olan alışverişlerde sebepsiz bir şekilde 14 gün içerisinde iade hakkımızın bulunduğu yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben modelleme ve render amaçlı alıyordum ama tavsiye eden yok imkanın varsa iade et diyen çok imkanım olduğunu düşünüyordum ama şimdi imkanları zorlayacağım anlaşılan.
Nerde oturuyorsunuz acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
Trendyolu da şikayet et. Onlarıbçn konuşmalarını da ekle. Şikayetvara da 2 ayrı konu aç biri trendyol için biri de trendyol üzerinden alışveriş yaptığın mağaza için.
Ben sadece trendyol için oluşturmuştum mağaza için de oluşturayım tamamdır.

Ner

Nerde oturuyorsunuz acaba
Konya

Para dolapta bekliyor sen ürünü adama gönderiyorsun adam onaylarsa dolap parayı sana veriyor
Ürünü aldı açtı kurcaladı düşürdü onaylamadı sana geri yolladı garantin ne o zaman ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Ben sadece trendyol için oluşturmuştum mağaza için de oluşturayım tamamdır.

Konya
Bende o siteden alacaktım yetişemedim malasef letgoda sahibinden koyun satılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Eğer 14 gün alıp mining yapıp iade edeceğim mantığıyla ürünü alıyorsanız bu etik bir davranış olmaz. Bunu belirteyim. Halk tabiriyle şerefsizlik olur ama evet yasal hakkınız bu yapmaya müsait.
Çok güzel özetlemiş sin bana diyecek bir şey yok 😂

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Bende aldım rog strix iade almadılar. Sadece kutu acman yeterliymiş. Alacak varsa aynı paraya satalım hemen:

Alihanarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Alihan Arı
Öyle bir dünya yok. Mesafeli satış sözleşmesi sabit ve her yerde aynıdır. KOŞULSUZ ŞARTSIZ ALDIĞINIZ HER ÜRÜNÜ 14 İÇERSİNDE İADE EDEBİLİRSİNİZ. HİJYEN ÜRÜNLERİ VE elektronik SARF ÜRÜNLERİ HARİÇ. Ekran kartı ne hijyen ürünüdür ne de elektronik sarf ürünü. Kısacası her türlü satan değil alan kazanır bu davaları.
"kutusu açıldı bu artık iade olmaz" mantığı satıcıların şerefsizliğinden, yalancılığından ve kanun tanımazlığından başka bir şey değildir.
Öyle bir dünya var, Trendyoldan ürün stın alırken ön bilgilendirme formundaki 8.1.ç maddesine bakarsan "ç) Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler." Bu maddeye bakarak pandamı döneminde olduğumuzu göz önünde bulundurup hijyen açısından uygunsuzdur diyebiliyorlar. Örneğini klavye mouse alıp iade etmeye çalışan arkadaşlardan görmüşsündür. Kendilerine verilen yasal hakları kullanıyorlar en sonunda satıcı davalarla uğraşmak istemediğinden pes edip iade kabul edebilir orasını bilemeyiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,063
Üyeler
165,273
Son üye
Taiqrt
Top Bottom