Neler Yeni

Trendyol rx 6600 xt Ekran Kartını Iadeye Kabul Etmiyorlar?

SadeceSeyf

80+ Gold
Thh sonuçlanana kadar istediğini yap sadece 14 gün değil. kutu içeriğine ve ürüne zarar verme yeter. Bir de mining yaptığını söyleme.
Mining mi yapmis bdbsb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aldım rog strix iade almadılar. Sadece kutu acman yeterliymiş. Alacak varsa aynı paraya satalım hemen:
Onun fiyati ne kadar kanka

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
zortyol

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Öyle bir dünya var, Trendyoldan ürün stın alırken ön bilgilendirme formundaki 8.1.ç maddesine bakarsan "ç) Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler." Bu maddeye bakarak pandamı döneminde olduğumuzu göz önünde bulundurup hijyen açısından uygunsuzdur diyebiliyorlar. Örneğini klavye mouse alıp iade etmeye çalışan arkadaşlardan görmüşsündür. Kendilerine verilen yasal hakları kullanıyorlar en sonunda satıcı davalarla uğraşmak istemediğinden pes edip iade kabul edebilir orasını bilemeyiz.
Sana kanun okuyoruz kanun. Kanundaki satış sözleşmesi ne ise odur. Hijyen ürünlerinin ne olduğu bellidir bunun dışındakiler koşulsuz iade edilir. Satıcı dava ile uğraşmak istemediği için değil MECBUR KALDIĞI için iadeyi kabul etmek zorunda. Olması gereken de bu . Senin söylediğin "kutusu açılmazsa iade olmaz" satıcıların uydurduğu yalanlardır. Bu yalanlara da anca senin gibi kanun bilmeyenler bir de kerizler inanır.
Neyse yoksayacak biri daha.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Burdan bile o fiyata alıcı çıkar çıkmazsa ben bile düşünebilirim iade olmuyorsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
Burdan bile o fiyata alıcı çıkar çıkmazsa ben bile düşünebilirim iade olmuyorsa
Hocam al sat çı değilim uğraşacak vaktim yok herkes net alıcı olmayacak ki önce iade etmeye çalışırım olmaz ise belki takar kullanırım belki ilana koyarım hayırlısı artık

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hocam al sat çı değilim uğraşacak vaktim yok herkes net alıcı olmayacak ki önce iade etmeye çalışırım olmaz ise belki takar kullanırım belki ilana koyarım hayırlısı artık
Satarsanız haber verin hocam

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
dolar 19 lara cıktıgında 750 liraya bi amfi aldım 1 hafta sonra dolar düştüğü için amfinin fiyatı 550 TL'ye kadar düştü iade etmek istediğimde satıcı aynı bahane ile iade almayı reddetti thh başvurdum açıkca anlattım benim süreç 3 ay sürdü ama sonunda iademi aldım sen satın aldıgın fiyata 2. elde satabilirsen sen aksi durumda sende THH başvurup para iadeni alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
şirketlerden yana görünmek istemem ama açılmış ürünü alıp bu şirketler ne yapıyor? sana bana geri satıyorlar. ee bizde açılmış ürün almak istemeyiz.bu çok kısır döngü bence açılmış ürünü iade almamaları normal olan. çöpemi atsınlar şimdi o kartı ne yapsınlar bu işlemlerin düzenlenmesi lazım

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
7350 sattım aynı kartı. 7 ye rahat satarsın. İade etmekten daha kolay satılır hemde.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ürünü aldı açtı kurcaladı düşürdü onaylamadı sana geri yolladı garantin ne o zaman ?
O zaman sıkıntı olabiliyor ama aldığın adamla konuşuyosun düzgün biri olup olmadığını anlıyosun zaten az çok ben öyle yapıyorum en azından

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Trendyoldan bir şey alınmaz zamnında airdots pro sipariş etmiştim ve bana 3 göndermişlerdi geri iade ettim geri iade isteğimi kabul etmediler sebebi yeniden satışa açık olmaması trendyola şikayet ettim bana dalga geçer gibi kutuyu açtınız mı diye soruyorlar, trendyoldan kesinlikle teknolojik alet alınmaz.
ve İtopya.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
şirketlerden yana görünmek istemem ama açılmış ürünü alıp bu şirketler ne yapıyor? sana bana geri satıyorlar. ee bizde açılmış ürün almak istemeyiz.bu çok kısır döngü bence açılmış ürünü iade almamaları normal olan. çöpemi atsınlar şimdi o kartı ne yapsınlar bu işlemlerin düzenlenmesi lazım
Sen ürünün açılıp açılmadıgını nerden anlayacaksın. Adamlarda yüzlerde kutu milyonlarda jelatin buluyordur. :D her türlü hallederler isteseler.

SadeceSeyf

80+ Gold
Geçen hafta yeni aldığım anakarı taktım pcye tertemiz bir şekilde bios güncellerken yanlış sıralama yaptım pc siyah ekranda kalmıştı. Bugün bana mail atmişlar işlemci yeri bozuk diye. Güldüm 250 tl istiyorlar gönderin kırıp aticam çöpe dedim. 360a aldım zaten oradan

Top Bottom