0 sermaye ye ile mining shop açıyorumAynen kanka kullanın 14 gün sonra veririz geri. Ben 3090 alıyorum şimdi.14 gün mining yapıp geri iade edicem
Trendyol ya da başka bir online mağaza üzerinden alışveriş yaparsanız onların uzaktan satış sözleşmeleri olduğunu görürsünüz. Satış sözleşmesinde ne yazıyorsa o işlenir. Çoğu mağaza da satış sözleşmesine ürün açıldığı zaman hijyen sebeplerinden ötürü iade kabul edilmez yazıyor sen satın alırken okuyup anladım okeyi işaretliyorsun. Bu saatten sonra satıcı insafına kalırsın her türlü satıcı haklı çıkacaktır. Yasal olarak zaten haklılar, yaptıkları etik mi değil mi o tartışılır. Sana göre etik olmasa da satıcı açısından bakınca ürünün ikinci ele düşüyor ve geri satamaz hale geliyorlar öyle bakınca da onlar haklı. Arkadaş burda kartı ikinci elden satmak durumunda kalıyor.Valla dostum ister beğensin ister beğenmesin hiç kimse devletin yasalarından üstün değildir
0 sermaye ye ile mining shop açıyorum
Öyle bir dünya yok. Mesafeli satış sözleşmesi sabit ve her yerde aynıdır. KOŞULSUZ ŞARTSIZ ALDIĞINIZ HER ÜRÜNÜ 14 İÇERSİNDE İADE EDEBİLİRSİNİZ. HİJYEN ÜRÜNLERİ VE elektronik SARF ÜRÜNLERİ HARİÇ. Ekran kartı ne hijyen ürünüdür ne de elektronik sarf ürünü. Kısacası her türlü satan değil alan kazanır bu davaları.Trendyol ya da başka bir online mağaza üzerinden alışveriş yaparsanız onların uzaktan satış sözleşmeleri olduğunu görürsünüz. Satış sözleşmesinde ne yazıyorsa o işlenir. Çoğu mağaza da satış sözleşmesine ürün açıldığı zaman hijyen sebeplerinden ötürü iade kabul edilmez yazıyor sen satın alırken okuyup anladım okeyi işaretliyorsun. Bu saatten sonra satıcı insafına kalırsın her türlü satıcı haklı çıkacaktır. Yasal olarak zaten haklılar, yaptıkları etik mi değil mi o tartışılır. Sana göre etik olmasa da satıcı açısından bakınca ürünün ikinci ele düşüyor ve geri satamaz hale geliyorlar öyle bakınca da onlar haklı. Arkadaş burda kartı ikinci elden satmak durumunda kalıyor.
Ben de Ram almıştım kutusunu açmama rağmen geri iade kabul ettiler.Trendyol ya da başka bir online mağaza üzerinden alışveriş yaparsanız onların uzaktan satış sözleşmeleri olduğunu görürsünüz. Satış sözleşmesinde ne yazıyorsa o işlenir. Çoğu mağaza da satış sözleşmesine ürün açıldığı zaman hijyen sebeplerinden ötürü iade kabul edilmez yazıyor sen satın alırken okuyup anladım okeyi işaretliyorsun. Bu saatten sonra satıcı insafına kalırsın her türlü satıcı haklı çıkacaktır. Yasal olarak zaten haklılar, yaptıkları etik mi değil mi o tartışılır. Sana göre etik olmasa da satıcı açısından bakınca ürünün ikinci ele düşüyor ve geri satamaz hale geliyorlar öyle bakınca da onlar haklı. Arkadaş burda kartı ikinci elden satmak durumunda kalıyor.
hocam bunu neden attım mantığını anlayamaım
hb den mi aldın hocam veya trendyoldan mı aldınBen de Ram almıştım kutusunu açmama rağmen geri iade kabul ettiler.
Mininge başlayalım anlamındaydıhocam bunu neden attım mantığını anlayamaım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trendyol ama fark ediyor mu ?hocam bunu neden attım mantığını anlayamaım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hb den mi aldın hocam veya trendyoldan mı aldın
yok hocam satıcı aynıysa hb de ona göre sordumTrendyol ama fark ediyor mu ?
Ben tüketici haklarına başvurdum ürünü de iade için yolluyorum 14 gün süresi geçmesin diye.Öyle bir dünya yok. Mesafeli satış sözleşmesi sabit ve her yerde aynıdır. KOŞULSUZ ŞARTSIZ ALDIĞINIZ HER ÜRÜNÜ 14 İÇERSİNDE İADE EDEBİLİRSİNİZ. HİJYEN ÜRÜNLERİ VE elektronik SARF ÜRÜNLERİ HARİÇ. Ekran kartı ne hijyen ürünüdür ne de elektronik sarf ürünü. Kısacası her türlü satan değil alan kazanır bu davaları.
"kutusu açıldı bu artık iade olmaz" mantığı satıcıların şerefsizliğinden, yalancılığından ve kanun tanımazlığından başka bir şey değildir.