Neler Yeni

Trendyol rx 6600 xt Ekran Kartını Iadeye Kabul Etmiyorlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
aldığın fiyatı bilmiyorum ama geçen ,ki 6700 TL indiriminde alabildiysen aynı fiyata alacak sürüyle iinsan bulabilirsin.Bilgin olsun iade edeceğine 7bine falan git sat işte.
6700 den aldım amacım kar etmek değil bir bilgisayar tamircisi 6000 yl ye alırım dedi iyice sinirlendim zaten..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç TL den aldınız hocam
6700 işte geçen ki indirimden

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Deniz Bey
uğraşma hocam aldığın fiyata alırlar letgoya koy facebook gruplarına yaz elden teslim şeklinde yoksa o iş uzar gider

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
6700 den aldım amacım kar etmek değil bir bilgisayar tamircisi 6000 yl ye alırım dedi iyice sinirlendim zaten..

:D:D:D:D:D:D 6000 e alırım mı dedi ASJKDNASJDAS.Aynı fiyata sat kapışırlar da neyse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
Trendyoldan bir şey alınmaz zamnında airdots pro sipariş etmiştim ve bana 3 göndermişlerdi geri iade ettim geri iade isteğimi kabul etmediler sebebi yeniden satışa açık olmaması trendyola şikayet ettim bana dalga geçer gibi kutuyu açtınız mı diye soruyorlar, trendyoldan kesinlikle teknolojik alet alınmaz.
Bilmiyordum tecrübe etmiş oldum maalesef

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Gitme onlara gitme. Eğer uğraşmak istiyorsan trendyol ile zaman kaybedersin gibi geliyor bana. Letgo veya sahibinden de elden satmaya çalış 7 k dan direkt satabileceğini düşünüyorum.

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
Trendyoldan bir şey alınmaz zamnında airdots pro sipariş etmiştim ve bana 3 göndermişlerdi geri iade ettim geri iade isteğimi kabul etmediler sebebi yeniden satışa açık olmaması trendyola şikayet ettim bana dalga geçer gibi kutuyu açtınız mı diye soruyorlar, trendyoldan kesinlikle teknolojik alet alınmaz.
Hocam yaşadığınız durumun Trendyol ile bir ilgisi yokki. Tıpkı diğer sitelerde olduğu gibi Trendyolda da mağaza açıp satış yapabiliyorsunuz. Aynı satıcı farklı bir sitede olsaydı ve aynısını yaşasaydınız o siteyi kötüleyecektiniz. Yaşadığınız durumun Trendyol ile bir ilgisi yok çok fazla şey aldım ve koşulsuz iade edebiliyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan
Elden hiç güvenim yok zaten hesaba parayı atacaklar ben ürünü vereceğim öyle bir sistem olsa veririm ama onu da sahibinden yapmış 2 gün iadesi var parçalayıp iade ederler diye korktum ona da :D

dostum bankadan havale yaptırırsın yanındayken.. Sende çok pimpirik çıktın yanlış anlama da :D
Öyleyim kimseye güvenim yok :))

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Elden hiç güvenim yok zaten hesaba parayı atacaklar ben ürünü vereceğim öyle bir sistem olsa veririm ama onu da sahibinden yapmış 2 gün iadesi var parçalayıp iade ederler diye korktum ona da :D

Öyleyim kimseye güvenim yok :))
Elden teslim edersin parayı verir.Çok takma böyle ben diyim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali

Ekler

• Screenshot_2022-04-27-18-54-40-604_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-04-27-18-54-40-604_com.android.chrome.jpg
    690.1 KB · Hit: 67

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar en son bana da hepsiburada böyle tehdit eder gibi geri iade yok telefonu açarsanız cart curt dediler. Ben de siz de ben de sürünürüm tüketici heyetin de diyince geri iade almişlardı telefonu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,928
Üyeler
165,262
Son üye
0skrrt0
Top Bottom