Neler Yeni

Yardım Trendyoldan aldığım VP gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Akbulut
Merhaba bugün gece saat 12 de trendyoldan Valorant point aldım kod hala gelmedi iptal de edemiyorum ne yapmam gerek

Noah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Kara
Merhaba bugün gece saat 12 de trendyoldan Valorant point aldım kod hala gelmedi iptal de edemiyorum ne yapmam gerek
Mailini kontrol et mail adresine yollamış olabilirler. Veya telefonuna. Eğer hiç gelmediyse. Trendyol destekle iletişime geçebilirsin Trendyolun kendi sitesinden. Paran verilir endişe etmene gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mailini kontrol et mail adresine yollamış olabilirler. Veya telefonuna. Eğer hiç gelmediyse. Trendyol destekle iletişime geçebilirsin Trendyolun kendi sitesinden. Paran verilir endişe etmene gerek yok.
Ne mail nede ama olarak gelmedi birkaç kişi de bu durumla karşılaşmış ancak çözüme ulaşamamışlar para iadesi olur mu bilmiyor

Keptın

80+ Silver
beklemen gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Noah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Kara
Ne mail nede ama olarak gelmedi birkaç kişi de bu durumla karşılaşmış ancak çözüme ulaşamamışlar para iadesi olur mu bilmiyor
Trendyol dan çokça alışveriş yaptım ne olursa olsun paranı verirler merak etme. Bekle yarına kadar gelmese veriyorlar her türlü zaten

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
1 saat oldu gelmedi daha önce aldığım kodlar en geç 1 dk içinde geliyordu
Dostum çalışma saatleri kaç ? Ona göre gönderirler.Sonuçta onlarda insan,uykuya ihtiyaçları var gece 1de ben olsam kimseye kod göndermezdim işimi sabah yapardım.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Dostum çalışma saatleri kaç ? Ona göre gönderirler.Sonuçta onlarda insan,uykuya ihtiyaçları var gece 1de ben olsam kimseye kod göndermezdim işimi sabah yapardım.
Yani aynen

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bir insan tarafından gönderilip gönderilmediğinden emin değilim. Gece 3'te kod almıştım 15 dk içinde gelmişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Akbulut
Trendyol dan çokça alışveriş yaptım ne olursa olsun paranı verirler merak etme. Bekle yarına kadar gelmese veriyorlar her türlü zaten
Para iadesinden kodu almayı isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir insan tarafından gönderilip gönderilmediğinden emin değilim. Gece 3'te kod almıştım 15 dk içinde gelmişti.
Bende öyle düşünüyorum

2mApoo

80+ Silver

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
100 defa trendyoldan alısverıs yapmısımdır hıcbır sıkıntı yasamadım sağolsunlar tüm iadelerim de kabul edildi,hesaba kayıtlı tlf numarasına ve maile bak ayarlardan oraya gelir

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben Steam kodu almıştım, 1 gün bekledim gelmemişti. Gelmediği zaman farklı bir satıcıdan aynı ürünü tekrar almıştım ama o 1 dk içinde gelmişti. Sonra gelmeyen kodum için müşteri hizmetleriyle konuştum. 1 Gün içerisinde bana dönüş sağlayıp verdiler kodumu

Top Bottom