Trojan.Malware.300983.susgen nedir

yasarvb

80+
Reaksiyon skoru
0
Rainmeter indirdim ve saat eklemek için rainmeter skini indirdim ve virüstotal ile taradığımda Trojan.Malware.300983.susgen diyor false-positivemi yoksa cidden virüs mü

Ekler

• resim_2024-09-16_023500273.png
    resim_2024-09-16_023500273.png
    106.4 KB · Hit: 309
Rainmeter indirdim ve saat eklemek için rainmeter skini indirdim ve virüstotal ile taradığımda Trojan.Malware.300983.susgen diyor false-positivemi yoksa cidden virüs mü
Trojan yedin anladığım kadarıyla , seriden format at devam et.

False positive de olabilir. Kaynağınıza güveniyorsanız endişe edecek bir şey yok.

Windows ,ios ya da telefon kendi işletim sistemi dışında indirdiğiniz her şey risklidir güvenilir diye bir şey yok kişisel bilgilerinizi kendi ellerinizle veriyorsunuz ve veri kaybı ya da farklı konularda hakkınızı arayamazsınız çünkü adamlar kocaman yazmış kendi uygulamaları dışında 3.cü parti uygulamalar yüzünden veri kaybı sorumluluklarında değildir. Trojan konusunda tek yapman gereken tam tarama yapıp uygulamayı silmektir onun dışında bilgisayarı ya da telefonu sadece oyun için kullanıyorsan istediğini indirebilirsin kimse oyun oynayan birinin bilgilerini çalarak bir şey elde etmez uğraşmalar da zaten ama banka işlemleri ya da önemli doküman resim belge gibi şeyler varsa kesinlikle uzak durun 👍

hocam şimdi benim kendi antivürsüm olan trendmicro ile tam tarama üstüne windowsun mrtsi ile tam tarama yaptım bir virüs algılamadı birde cpu gpu ram kullanımları felanda normal bazıları yemişsin bazıları yememişsin diyor napmalıyım

Geri