bnebeyazkurt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 93
Merhaba az önce Trojan yedim şuan bir şey yok ne yapmalıyım
Kaspersky ve Malwarebytes'dan tam tarama yap. bir anormal sıcaklık,yavaşlama,anormal şekilde çalışıyorsa bu virüsün tam silinmemesindendir. Eğer öyle bir şey olursa Format atın. Yada hiç uğraşmak istemiyorsanız direkt format atın.Merhaba az önce Trojan yedim şuan bir şey yok ne yapmalıyım
Malware az önce yaptım tertemiz çıktıHocam en temizi format lakin kaspersky ve malwarebytes de is gorur.
Kaspersky yükleyip tam tarama yap devamında rutin kullanımına devam edebilirsin.Merhaba az önce Trojan yedim şuan bir şey yok ne yapmalıyım
Tamamda yaklaşık 9 saat kaldı yazıyor o kadar sürmez dimiKaspersky yükleyip tam tarama yap devamında rutin kullanımına devam edebilirsin.
Gece başlat sabaha kadar açık kalsın 3 saat felan sürer tahminiTamamda yaklaşık 9 saat kaldı yazıyor o kadar sürmez dimi
Yeterli bilgin yok yorumlama hocamTrojan formatlasan da gitmeyebiliyor diye biliyorum ama format her turlu atacan
Sonuç temiz çıktı Kaspersky + malwarebytes temiz dıo bulaşamamış glbGece başlat sabaha kadar açık kalsın 3 saat felan sürer tahmini