Truckersmp bandan kaçmak için nasıl başka hesap açılır?

Mami bey

80+
Reaksiyon skoru
6
Fazlasıyla Trucerksmp bağımlısıyım ve düzgün sürmeme rağmen bir hatamdan kaynaklı geçmiştende yaptığım bazı hatalardan 3 ay ban yedim. Daha ban yiyeli 5 gün oldu ama sabredemiyorum. Baya fazla bir den fazla hesap kullanıp ban yemediğini söyliyen kişiler var bunlar nasıl ban yemiyorlar. Nasıl bilgisayar değiştirmeden Trucerksmp ban dan kurtulabilirim?

Fazlasıyla Trucerksmp bağımlısıyım ve düzgün sürmeme rağmen bir hatamdan kaynaklı geçmiştende yaptığım bazı hatalardan 3 ay ban yedim. Daha ban yiyeli 5 gün oldu ama sabredemiyorum. Baya fazla bir den fazla hesap kullanıp ban yemediğini söyliyen kişiler var bunlar nasıl ban yemiyorlar. Nasıl bilgisayar değiştirmeden Trucerksmp ban dan kurtulabilirim?
dostum cevabını buldunmu bende aynı dertten müzdaribim

Ban yiyorsanız oturun hata yaptım demişsin demek ki gercekten hatalısın niye üsteliyorsunuz anlamıyorum. Düzen ve kurallar bu şekilde sağlanıyor hata yapmışsın ki ban yemişsin hatasızım da demiyorsun ,bazen hatalı olmadığın halde haksız ban yiyebiliyorsun bende yaşamıştım video kaydında oldugum icin kaldirtmıştım ama ben de 1k saatim var online da sadece ,ve yediğim banlari haklı yediysem gık etmiyorum

bana 30 gün uzaklaştırma verdikleri cezadan sonra aynı yerde aynı hatadan 100 kişiyi video ile birlikte raporladım. yarısından fazlasına ceza verilmezken bazısına 7 gün bazılarına da 15 gün uzaklaştırma verdiler. son rapor videomu çektiğimden beri bu saçma sisteme girmiyorum. kafam rahat

Ban yiyorsanız oturun hata yaptım demişsin demek ki gercekten hatalısın niye üsteliyorsunuz anlamıyorum. Düzen ve kurallar bu şekilde sağlanıyor hata yapmışsın ki ban yemişsin hatasızım da demiyorsun ,bazen hatalı olmadığın halde haksız ban yiyebiliyorsun bende yaşamıştım video kaydında oldugum icin kaldirtmıştım ama ben de 1k saatim var online da sadece ,ve yediğim banlari haklı yediysem gık etmiyorum
Hocam benimde 500 saat civarı bir saatim var bu vakte kadar 100 kişiyi felan raporla banlattırdım bazılarında aşırı haksız derecede ban atıyorlar ve itiraz etsende admin iki iq oyunu bilmeyen biriyse banıda silmiyor. Bu arkadaşta hatasının farkında açıkcası ikinci bir hesap açsa oynasa hiçbir problem olmaz ets zaten 20 30 tane hesapla ban yemeye çalışan elemanlarla dolu bu adamın 2ci hesap açıp girmesi mi koycak oyuna :D

yeni hesap ile direkt girebiliyorsunuz ekstra birseye gerek yok sadece ayni oyuncu oldugunuzu belli etmeyin.

Konuyu açalı uzun zaman olmuş ama ekleme yapmak istedim. Ne yazık ki yeni bir steam hesabı açıp denedim ve ip adresimi değiştirmeme rağmen çoklu hesap kullandığım fark edildi ama sadece kick yedim. Ardından aynı sistemi dual boot ile ikinci bir işletim sistemi yükleyip ordan girdiğimde sorun yaşamadım ama fazlada oynamadım. Toplam 12 saat oynadım sadece o hesapta. Banım açıldıktan sonra eskisine göre çok daha fazla dikatli sürmeye başladım ve oyundan artık daha çok keyif alıyorum 4 aydır ban da yemedim.

Geri