Ahmetooz 80+ Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 135 Reaksiyon skoru 34 10 Eylül 2021 #1 Ets2'de hiç sorun yok ama Truckersmp'ye girince alt+tab yapamıyorum, yavaşlama falan yok alt+tab kısayolu hiç çalışmıyor, bassam da bir işe yaramıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ets2'de hiç sorun yok ama Truckersmp'ye girince alt+tab yapamıyorum, yavaşlama falan yok alt+tab kısayolu hiç çalışmıyor, bassam da bir işe yaramıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
BeKo'O 80+ Silver Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 4,022 Reaksiyon skoru 2,432 10 Eylül 2021 #2 Bende de olmuyordu ama nasıl çözmüştüm hatırlamıyorum, galiba Windows tuşuna tıklayıp oradan alta alıyordum.
Bende de olmuyordu ama nasıl çözmüştüm hatırlamıyorum, galiba Windows tuşuna tıklayıp oradan alta alıyordum.
Ahmetooz 80+ Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 135 Reaksiyon skoru 34 10 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BeKo'O yazmış: Bende de olmuyordu ama nasıl çözmüştüm hatırlamıyorum, galiba Windows tuşuna tıklayıp oradan alta alıyordum. Devamı için tıklayın... windows tuşu da işe yaramadı discord geçicem geçemiyorum çok sinir bozucu
BeKo'O yazmış: Bende de olmuyordu ama nasıl çözmüştüm hatırlamıyorum, galiba Windows tuşuna tıklayıp oradan alta alıyordum. Devamı için tıklayın... windows tuşu da işe yaramadı discord geçicem geçemiyorum çok sinir bozucu