OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Herkese selam! Bir kaç hafta önce aldığım Trust'ın Urban isimli powerbankin kutu açılımını yapacağım.
İlk olarak kutu tasarımını beğendim; 10000 mah, ultra ince ve sadece 15 mm kalınlığında olduğundan bahsediliyor.
Kutunun arkası ise böyle, bir kaç özelliğinden bahsedilmiş:
Kutuyu açarken zorlandım , içeriği böyle:
Kutudan çıkanlar:
1 adet güvenlik talimatları ve bir adet garanti koşullarını anlatan bir broşür çıkıyor:
Bir tane powerbank için şarj kablosu ( iki tane çıkıyor diğerinin resmini çekmeyi unutmuşum :d)
Ve powerbankimizin kendisi çıkıyor:
Açıkçası tasarım olarak beğendim, gayet sade ve şık. Ancak nedense benim ürünümde sol üstte renk solması mı desem renkte bir gariplik oluşmuş, pek gözüme batmıyor ama yine de üzdü :/
Arkası da böyle:
Ve son olarak fotolar:
İlk olarak kutu tasarımını beğendim; 10000 mah, ultra ince ve sadece 15 mm kalınlığında olduğundan bahsediliyor.
Kutunun arkası ise böyle, bir kaç özelliğinden bahsedilmiş:
Kutuyu açarken zorlandım , içeriği böyle:
Kutudan çıkanlar:
1 adet güvenlik talimatları ve bir adet garanti koşullarını anlatan bir broşür çıkıyor:
Bir tane powerbank için şarj kablosu ( iki tane çıkıyor diğerinin resmini çekmeyi unutmuşum :d)
Ve powerbankimizin kendisi çıkıyor:
Açıkçası tasarım olarak beğendim, gayet sade ve şık. Ancak nedense benim ürünümde sol üstte renk solması mı desem renkte bir gariplik oluşmuş, pek gözüme batmıyor ama yine de üzdü :/
Arkası da böyle:
Ve son olarak fotolar: