Neler Yeni

TT Altyapısı ile İnternet Önerisi

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni evde yeni altyapılar bizi karşıladı TT Fiber Altyapsı var şimdi bana ne gibi İnternet önerirsiniz şuan Turkcell Superonline 8 Mpbs kullanıyorum ve 80 Tl Ödüyorum yeni taşındığım evde Turkcell`in ne ADSL nede Fiber altyapısı var o yüzden İnternetimi Tahahüttüm olmasına rağmen iptal ediyorlar... Ama cayma bedeli vs. bir kuruş bile ödemiyorum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Yeni evde yeni altyapılar bizi karşıladı TT Fiber Altyapsı var şimdi bana ne gibi İnternet önerirsiniz şuan Turkcell Superonline 8 Mpbs kullanıyorum ve 80 TL Ödüyorum yeni taşındığım evde Turkcell`in ne ADSL nede Fiber altyapısı var o yüzden İnternetimi Tahahüttüm olmasına rağmen iptal ediyorlar... Ama cayma bedeli vs. bir kuruş bile ödemiyorum.
Senin yerinde olsam ttnetin fiber altyapısı büyük ihtimalle iyidir ona geçmeni öneririm fakat turkcell düşünürsen vdsl ttnetin altyapısını kullanarak geçebilirsin

erturk.gg

80+ Bronze
Netspeed'e geçiş durumundayız şu anda. Deneyebilirsin, taahhütsüz.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin yerinde olsam ttnetin fiber altyapısı büyük ihtimalle iyidir ona geçmeni öneririm fakat turkcell düşünürsen vdsl ttnetin altyapısını kullanarak geçebilirsin
Türk Telekomdan memnun olan yok ya hızları sıkıntılı yada modemleri benim baktıklarım (Turkcell Yok Altyapı Felan)
Milleni.com
Türknet
Dsmart
Mesaj otomatik birleştirildi:

85 tl olmuş :(

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Türk Telekomdan memnun olan yok ya hızları sıkıntılı yada modemleri benim baktıklarım (Turkcell Yok Altyapı Felan)
Milleni.com
Türknet
Dsmart

85 TL olmuş :(
Ev telefonu kullanmıyorsanız 75 tl :) Konuda belirttim

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Yeni evde yeni altyapılar bizi karşıladı TT Fiber Altyapsı var şimdi bana ne gibi İnternet önerirsiniz şuan Turkcell Superonline 8 Mpbs kullanıyorum ve 80 TL Ödüyorum yeni taşındığım evde Turkcell`in ne ADSL nede Fiber altyapısı var o yüzden İnternetimi Tahahüttüm olmasına rağmen iptal ediyorlar... Ama cayma bedeli vs. bir kuruş bile ödemiyorum.
türknet geç en ucuza en hızlı o galıba yada mıllenom

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Milleni.com
Türknet
Dsmart

85 TL olmuş :(
Zaten sizin kullanacağınız internet altyapısı ttnete ait hangi firmaya geçerseniz geçin altyapınız kötüyse kötü olacak iyiyse memnun olacaksınız o yüzden bu aşamada önemli olan firmaya bakmanız olacak fakat fibere geçmeniz eminim daha mantıklı olacak.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Müşteri hizmetlerine geçişte belirtirsen 75tl oluyor sözleşme de ona göre ve eğer geçmek istersen davet kodum 73F6FDFD iletirisen ikimiz de 1 ay bedava kullanırız. Ben hizmetlerrinden memnun kaldım kesilme falan hiç olmadı geceden beri bir şeyler iniyor hep aynı hızda 0.1mb/s düşüş falan olmuş en fazla

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zaten sizin kullanacağınız internet altyapısı ttnete ait hangi firmaya geçerseniz geçin altyapınız kötüyse kötü olacak iyiyse memnun olacaksınız o yüzden bu aşamada önemli olan firmaya bakmanız olacak fakat fibere geçmeniz eminim daha mantıklı olacak.
TürkTelekom diğerlerine göre pahalı

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
TTnetten memnun olan yok konusunda ttnet kullanıp altyapısı fiber stabilliğinde olan bir çok insan var bunlardan bir tanesi benim yanlış açıdan bakıyorsunuz ttnet kötü deyip turknete geçmek sizin için saçmalık olacak çünkü ttnette yaşadığınız sorunları yaşamaya devam edeceksiniz

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Müşteri hizmetlerine geçişte belirtirsen 75tl oluyor sözleşme de ona göre ve eğer geçmek istersen davet kodum 73F6FDFD iletirisen ikimiz de 1 ay bedava kullanırız. Ben hizmetlerrinden memnun kaldım kesilme falan hiç olmadı geceden beri bir şeyler iniyor hep aynı hızda 0.1mb/s düşüş falan olmuş en fazla
Peki baya kod toplasam 1 yıl ücretsiz kullanabilirmiyim?

Top Bottom