Neler Yeni

TT Altyapısı ile İnternet Önerisi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yeni evde yeni altyapılar bizi karşıladı TT Fiber Altyapsı var şimdi bana ne gibi İnternet önerirsiniz şuan Turkcell Superonline 8 Mpbs kullanıyorum ve 80 TL Ödüyorum yeni taşındığım evde Turkcell`in ne ADSL nede Fiber altyapısı var o yüzden İnternetimi Tahahüttüm olmasına rağmen iptal ediyorlar... Ama cayma bedeli vs. bir kuruş bile ödemiyorum.
1 haftadır Türktelekom evime internet hizmeti sağlamıyor sorunun farkindalar 4 kez geldiler adrese binada komple internet yok aşağidaki fiber kutusu kaynakli arıza varmiş ilk kez sorun yasadim uzun zaman sonra 1 hafta oldu cözemediler.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
TTnetten memnun olan yok konusunda ttnet kullanıp altyapısı fiber stabilliğinde olan bir çok insan var bunlardan bir tanesi benim yanlış açıdan bakıyorsunuz ttnet kötü deyip turknete geçmek sizin için saçmalık olacak çünkü ttnette yaşadığınız sorunları yaşamaya devam edeceksiniz
TTNet hiç kullanmadım :)

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
TürkTelekom diğerlerine göre pahalı
Fiyat sizin için önemliyse o zaman zaten dediğim gibi sağlayıcıları siz tercih edin başkalarının önerdiğini değil yarın turknete geçtiğinizde altyapınızda problem çıksa ilgilenecek biri bulabilecek misiniz ? ttnetin altyapısında turkcelldeyim 3 4 ay internetim sorun çıkardı turkcelli o kadar darlamama rağmen 3 ayda zar zor düzelttirdiler ttnete sorunu turknet olsaydı tahmin bile edemiyorum :)

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hangi daha mantıklı?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (95).png
    Ekran Görüntüsü (95).png
    273.3 KB · Hit: 45
  • Ekran Görüntüsü (96).png
    Ekran Görüntüsü (96).png
    215.7 KB · Hit: 48

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
TTNet hiç kullanmadım :)
İşte bu sebepten dolayı sizin yerinizde olsam o binada kullanan birisi varsa ona sormak bunu yapamam diyorsanız taahhütsüz internet tercih ederek altyapınızın stabilliğini test etmenizi öneririm fakat fiber konusunda ttnetin fiberi ayrı altyapı ile geliyor yani vdslde sorun yaşadıysanız fiberde yaşama ihtimaliniz daha az

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hangi daha mantıklı?
Ben konu açmıştım geçişten önce türknette daha fazla şikayet olmasından dolayı müşteri hizmetlerinin kötülüğünden dolayı milleni tavsiye edildi iyi ki de öyle yapmışım mh wp hattında geç yazıyorlar ama telefonla ararsan 9 10 dk'de bağlanıp işini hallediyorsun

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Bir de dediğim gibi telefonunuz yoksa -10tl olarak düşünün paketi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapı iyiyse sorun olmuyor bu sağlayıcılar da ama altyapı sorunluysa başına dert alabilir
Altyapının ne zaman sıkıntı çıkaracağı belli olmuyor iyiyse hep iyi olmuyor sonuçta taşındığımızdan beri internetim çok iyiydi fakat 2 sene önce 3 4 aylığına 300ms 3mbps felan düştü hızım 3 ay boyuncu bu hızla takıldım ve turkcelli sürekli aramama rağmen bir sürü arıza talebi oluşturuldu ona rağmen 3 4 ay sürmüştü turknet gibi bir firma ile bazı sorunları çözülmeyebilir 100mbps ilk başta iyi geliyor fakat sorun çıkınca 24mbps olsaydı sorun yaşamasaydım diyor.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Altyapının ne zaman sıkıntı çıkaracağı belli olmuyor iyiyse hep iyi olmuyor sonuçta taşındığımızdan beri internetim çok iyiydi fakat 2 sene önce 3 4 aylığına 300ms 3mbps felan düştü hızım 3 ay boyuncu bu hızla takıldım ve turkcelli sürekli aramama rağmen bir sürü arıza talebi oluşturuldu ona rağmen 3 4 ay sürmüştü turknet gibi bir firma ile bazı sorunları çözülmeyebilir 100mbps ilk başta iyi geliyor fakat sorun çıkınca 24mbps olsaydı sorun yaşamasaydım diyor.
Hiç yaşamadım umarım yaşamam

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Hiç yaşamadım umarım yaşamam
:D Umarım yaşamazsın hangi firmadasın bilmiyorum fakat müşteri hizmetleri yoksa daha çok kafayı yemelik bir durum turkcellde böyle olmuştum gerisini siz düşünün fiyat hız bakımından hoş fakat dediğim gibi hız sorunu yaşarsanız 3 4 gün düzelmezse hapı yuttunuz.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
:D Umarım yaşamazsın hangi firmadasın bilmiyorum fakat müşteri hizmetleri yoksa daha çok kafayı yemelik bir durum turkcellde böyle olmuştum gerisini siz düşünün fiyat hız bakımından hoş fakat dediğim gibi hız sorunu yaşarsanız 3 4 gün düzelmezse hapı yuttunuz.
TT'den Milleni'ye geçtik :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,870
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom