Neler Yeni

TT Altyapısı ile İnternet Önerisi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Napmalıyım türknetde 1 ay ücretsiz oda bir ay ücretsiz ikiside modem veriyor ama türknet müşteri hizmetleri felan burda biri 100 mbps alıyor ve sorunu yokmuş 6 aydan beri
Ücretsiz olması fazla önemli değil modem konusu turknet modem parayla satmıyor mu ? 2. olarak orada olan biri memnunsa geçebilirsin ama sorun çıktığında çözülmediğinde karşılacağın senaryoyu sana söyledim bilmen yeterli benim için.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Milleninin yanlış bilmiyorsam müşteri hizmeti var en azından aradığında derdini anlattığın biri oluyor anlık olarak
Aynen ulaşabiliyoruz.
Napmalıyım türknetde 1 ay ücretsiz oda bir ay ücretsiz ikiside modem veriyor ama türknet müşteri hizmetleri felan burda biri 100 mbps alıyor ve sorunu yokmuş 6 aydan beri
Türknette müşteri hizmeti şans işi ben olsam milleni geçerdim tabii sana kalmış yine de

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ücretsiz olması fazla önemli değil modem konusu turknet modem parayla satmıyor mu ? 2. olarak orada olan biri memnunsa geçebilirsin ama sorun çıktığında çözülmediğinde karşılacağın senaryoyu sana söyledim bilmen yeterli benim için.
Aynen ulaşabiliyoruz.

Türknette müşteri hizmeti şans işi ben olsam milleni geçerdim tabii sana kalmış yine de
Türknet bir ay kullansam zaten iadeli?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
1 ay içinde kullanıyorsun beğenmezsen para full iade
Yani yapabilirsin ama o kabloyu kullanıp sorun yaşamıyorsa iyidir altyapı zaten bahsettiğim şey bir anda 1 2 yıl sonra veya belirsiz tarihte olacak bir durum diğer türlü iade etmek mantıksız işlemlerle felan uğraşıyorsun bir sürü iş

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani yapabilirsin ama o kabloyu kullanıp sorun yaşamıyorsa iyidir altyapı zaten bahsettiğim şey bir anda 1 2 yıl sonra veya belirsiz tarihte olacak bir durum diğer türlü iade etmek mantıksız işlemlerle felan uğraşıyorsun bir sürü iş
Ne yapayım o zaman ne alayım söyle onu yapcam

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ne yapayım o zaman ne alayım söyle onu yapcam
Anlamadığın şey burada şu bunlara forumda kimse karar veremez kıyafet seçmek gibi bu sana kalmış bir şey hız yüksek fiyat uygun olsun gerisi umrumda değil diyorsan turknet,müşteri hizmeti olsun ya sıkıntı çıkınca iyi olur ama fiyatla hız çok pahalı olmasın diyorsan millenicom müşteri desteği çok iyi olsun hızın önemi yok diyorsan turkcell
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben zamanında alırken zaten kararımı turkcell ile kullandım sana turkcell al diyerek hata yaparım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

turkcellde 24mbps 110tlydi sanırım ttnetin fiberini turkcellin fiber kampanyasıyla kullanabilir misin bilemiyorum ama ttnetin vdsl altyapısından turkcell kullanırsan 24mbps 110tl verirsin,evet pahalı

Top Bottom