Neler Yeni

TTNET'ten Taahhütlü Çıkmak

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Dostum bekle.
Şu anda adresinde daha doğrusu bağlı olduğun santralde TurkNet yapa altyapısı var.
Yani TurkNet'e geçersen 100Mbps Download ve upload ne alırsan alırsın.
Taahhüt iptali için taahhütnamedeki koşulları sağlamıyor gibisinden hakem heyetine vb. başvur.
Yapa olduğu için şu an en iyisi Türknet.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Dostum bekle.
Şu anda adresinde daha doğrusu bağlı olduğun santralde TurkNet yapa altyapısı var.
Yani TurkNet'e geçersen 100Mbps Download ve upload ne alırsan alırsın.
Taahhüt iptali için taahhütnamedeki koşulları sağlamıyor gibisinden hakem heyetine vb. başvur.
Yapa olduğu için şu an en iyisi Türknet.
Dostum yapa'da olduğumu nereden anladın? Ayrıca 100mb upload ve download paketi uygulayacak olmalarına rağmen, benim alabileceğim max değer 13mb. Ne farkeder? Sokağıma kazı çalışmasını ben ilkokula giderken yapmışlardı. Kaç senedir bir tane bile kazı çalışması olmadı. Altyapıyı geliştireceklerini sanmıyorum. Çevre binalarda da genç sayısı çok az olduğundan ölü yatırım olur. Eğer böyle bir geliştirme yapılacaksa, yapıldığı zaman düşünülebilir ama şuan Türknet kumar. Ayrıca taahhüt iptali için taahhütnamedeki koşullar sağlanmıyor gibisinden hakem heyetine başvururum, ama reşit değilim. Hatta pederde. Peder de uğraşmaz böyle işlere. Bende söylediğim gibi takmıyorum. Saldım. Bugün çok sinirlendim. Özellikle o telefon konuşmasından sonra. Sabahtan beri araştırma yapıyorum, ümitleniyorum, darlanıyorum, yüz tane farklı moda büründüm. Yetti :)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Dostum yapa'da olduğumu nereden anladın? Ayrıca 100mb upload ve download paketi uygulayacak olmalarına rağmen, benim alabileceğim max değer 13mb. Ne farkeder? Sokağıma kazı çalışmasını ben ilkokula giderken yapmışlardı. Kaç senedir bir tane bile kazı çalışması olmadı. Altyapıyı geliştireceklerini sanmıyorum. Çevre binalarda da genç sayısı çok az olduğundan ölü yatırım olur. Eğer böyle bir geliştirme yapılacaksa, yapıldığı zaman düşünülebilir ama şuan Türknet kumar. Ayrıca taahhüt iptali için taahhütnamedeki koşullar sağlanmıyor gibisinden hakem heyetine başvururum, ama reşit değilim. Hatta pederde. Peder de uğraşmaz böyle işlere. Bende söylediğim gibi takmıyorum. Saldım. Bugün çok sinirlendim. Özellikle o telefon konuşmasından sonra. Sabahtan beri araştırma yapıyorum, ümitleniyorum, darlanıyorum, yüz tane farklı moda büründüm. Yetti :)
Birincisi dikkatli bakarsan o 13Mbps'in altında 100Mbps de yazıyor. Dikkatli bak.
@Abdullah Hacıgül 'de 16mbps yazıyordu ama türknetten 87 Alıyor.
İptal işi sana kalmış ben söyledim.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Birincisi dikkatli bakarsan o 13Mbps'in altında 100Mbps de yazıyor. Dikkatli bak.
@Abdullah Hacıgül 'de 16mbps yazıyordu ama türknetten 87 Alıyor.
İptal işi sana kalmış ben söyledim.
Dostum onu biliyorum ve görüyorum zaten ama, tanımlayacakları paketle benim alacağım değer farklı şeyler. 16mb yazıyordu ama türknetten 87 alıyor kısmını bilemiyorum. Arayıp soruşturacağım. Eğer bu muhabbet doğru olursa iptal işini irdeleyebilirim. Ama 13mb internet 0.6mb upload için o zahmete girmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,808
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom