Selahattin İnce
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
Güzel fiyat alınır bidaha bulamazsınız bu fiyatları
16gb yapmazlarsa kulakları güzel çınlar artık türkiyede 40-45 bine gider ilk gelenlerOf of
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4070 ti süper güzel olacak bence 16gb mis hem
Açıklandı süper 16gb normal 12gb16gb yapmazlarsa kulakları güzel çınlar artık türkiyede 40-45 bine gider ilk gelenler
Onu @Kürşat Kütükçü biliraa sory ben 40400 fiyatı görmedim çok pardon.Yakın zamanda 4080 li sistem toplamayı düşünüyorum alayım mı sence muadillerine göre nasıl?
İstek zevke göre degisir soğutma performansları neredeyse aynıBu mu yoksa XLR 8 olanı mı sizce
Bu ülkede en değersiz şey para malesef hocam, bir gün cesaretimi toplayıp gitmeye karar verirsem o zaman satacak pek çok şeyim olacak.Şimdi satmak isteseniz marka nedir bilmiyorum ama 60 a alıcı bulabileceğinizi düşünüyorum
İmkanı, aklı olan durmasın zaten hocamBu ülkede en değersiz şey para malesef hocam, bir gün cesaretimi toplayıp gitmeye karar verirsem o zaman satacak pek çok şeyim olacak.
Üff bu fiyatlar ne hocam. Bu kartı alacak adam işletme sahibi olmalı bence.ASUS GeForce TUF RTX 4080 GAMING 16GB GDDR6X 256Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GeForce TUF RTX 4080 GAMING 16GB GDDR6X 256Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com