Neler Yeni

tulpar t7 20.3 cpu 95 dereceyi gördü

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar güncelleme yapayım konuya. Teknik servisi aradım anlattım 95 97 oluyor işlemci falan dedim. Bir fan çalışmıyor dedim.Özür dilediler ve 7 aylık olduğu için bakıma göndermemi ve fanıda değiştireceklerini söylediler.Eğer sorunlar devam ederse bilgisayarı değiştirebileceklerinide söylediler.Açıkçası müşteri hizmetleri güzeldi ama daha sonucu görmeden konuşmamak lazım.5 gün sonra vereceğim bakalım.
Hocam bence bunu almayın çok fan demek iyi bir soğutma demek değil tek bir büyük fan bundan daha iyi olacaktır bence attığımı alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Türkmen
Hocam hangi soğutucuyu aldınız bu daha iyi 20cm tek fan var baya işe yarıyor bu fiyatlara alacağınız en iyisi bu bence
birde hocam bana kaliteli bir soğutucu lazım. Yorumlarda çok soğutmuyor demişler.

Hocam bence bunu almayın çok fan demek iyi bir soğutma demek değil tek bir büyük fan bundan daha iyi olacaktır bence attığımı alın
hocam benimle aynı sorunu yaşayanlar (aynı bilgisayar) memnun kalmışlar bu yüzden bunu aldım.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
birde hocam bana kaliteli bir soğutucu lazım. Yorumlarda çok soğutmuyor demişler.

hocam benimle aynı sorunu yaşayanlar (aynı bilgisayar) memnun kalmışlar bu yüzden bunu aldım.
Hocam genelde internette ki yorumlar sahte oluyor pek güvenmeyin derim

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
dediğim gibi bilgisayar hiç kullanılmadı çünkü aldığım adam amcam.bilgisayarı hiç kullanmadığını bilerek bu fiyata almıştım.
oda sıcaklığı 35
Beğenmedim deyip geri ver o zaman monster ile hiç uğraşma.

MSI Asus diye daha iyi olmuyorlar. Asus'un TUF serisi ve MSI'ın GF Thin serisi Monster'ın abraları kadar kötü.
Tuf serisi de gerçekten tuhaf. Güya rog modellerin bir alt kalitesindeler ama çeyreği etmiyor rog'un

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Türkmen
Merhaba. Ben bilgisayarı 2. el aldım. Bilgisayar 5-6 aylık ancak hiç kullanılmamış. Bilgisayar ilk gün bir sorun çıkarmadı. Ancak 2. gün CPU sıcaklığında artış başladı. Öğlen saatlerinde Turbo fanda olmasına rağmen 84 85 oldu ancak çok takmadım. 1 2 saat sonra 90 hatta 95'i gördüm ve hemen oyunu kapatım. Bir de şöyle bir şey var, CPU'nun yarısını kullanıyor bilgisayar. Soğutucu yok Antalya'da oturuyorum ancak bilgisayarın altı hava alıyordu. Normal mi bu sıcaklık yoksa sadece bana mı anormal geldi. Bakım zamanı geldiği için bakımama mı göndersem dedim ama dediğim gibi bilgisayarın jelatinleri bile duruyor. 20.000 TL verip bunu görmek üzüyor açıkçası.

İşlemci: i7 10. Nesil 10875h
Ekran kartı: RTX 3060
Ram: 8x2

bugünde ekran kartı 85 i gördü :D
arkadaşlar uv yaptım ve şuan 80i görmüyor 100 aldığım oyunda 95 alıyorum sadece =))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom