Tüm ekipmanları almalımıyım

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,137
Kaskı her türlü alıcam ama pantolon,eldiven,bot,ceket vb şeyleride almam sizce kesinlikle gereklimidir malum fiyatlar çok pahalı
Yaşadığım şehirde küçük ztn 80 bin nüfüs var

Son düzenleme:
Kaskı her türlü alıcam ama pantolon,eldiven,bot,ceket vb şeyleride almam sizce kesinlikle gereklimidir malum fiyatlar çok pahalı
Ne kullanacaksin reis tahminmi edelim
Ne olursa olsum guvenlike para harcanmali

Motora ekipmansız binilmemeli. Motor alınıyorsa ekipmana da iyi bir bütçe ayırman lazım.

Ne sürüyorsun? Nasıl sürüyorsun? Nerede sürüyorsun? Bunların bilgisini ver de ona göre ekipman önerisi yapsın bu işten anlayan arkadaşlar. Benim düşüncem, güvenlik için harcanan para israf edilmiş olmaz.

Ne kullanacaksin reis tahminmi edelim
Ne olursa olsum guvenlike para harcanmali
Ne sürüyorsun? Nasıl sürüyorsun? Nerede sürüyorsun? Bunların bilgisini ver de ona göre ekipman önerisi yapsın bu işten anlayan arkadaşlar. Benim düşüncem, güvenlik için harcanan para israf edilmiş olmaz.
125CC sürebiliyorum max bide almam gerekli haklısınız ama ben gidip motora 10 bin veriyorum +3000 ekipman sadece kask yeterli olmaz mı ki
Bulunduğum şehir Tokatın Turhal ilçesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,614
Üyeler
190,613
Son üye
sahmet-t
Geri