Turbox SSD Kullanan Var Mı ?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
31,755
Arkadaşlar normal de hiç güvenmem bu markaya internette ikinci el sistem araştırması yaparken bir kasa buldum SSD'nin Turbox olduğunu gördüm güvenmedim. Kullanan var mı ? Varsa sağlık durumunu ve okuma yazma hızını atabilir mi ?

Arkadaşlar normal de hiç güvenmem bu markaya internette ikinci el sistem araştırması yaparken bir kasa buldum SSD'nin Turbox olduğunu gördüm güvenmedim. Kullanan var mı ? Varsa sağlık durumunu ve okuma yazma hızını atabilir mi ?
Ssd (tamir edilmiş)

Her soruya böyle yazıyorsun. Amacın insanları bilgilendirmek mi yoksa mesaj kasmak mı?
Turbox'ın ne kadar kalitesiz parça kullandığını bilmeyen kalmamıştır herhalde çoğunlukla 2. El ve eski parçalar belki tamir görmüşte olabilir açıklamaya gerek yok turbox kalitesi deyip geçebiliriz.

Turbox'ın ne kadar kalitesiz parça kullandığını bilmeyen kalmamıştır herhalde çoğunlukla 2. El ve eski parçalar belki tamir görmüşte olabilir açıklamaya gerek yok turbox kalitesi deyip geçebiliriz.
Ben orda alacam demedim zaten. Ben SSD'yi kullanan olan olup olmadığını sordum. Araştırma yani.

Bu forumda Turbox ibaresi geçen şeyleri almaya cesaret eden var mıdır merak ettim ben de?
TURBOX'un Topladıkları sistemler fiyatına göre kötü kimse yalan söyleyemez zaten
Zaten konudada bu ssdyi alıcam dememiş,bu ssd yi kullanan varmı demiş.

Geri