Neler Yeni

Türev integral hariç ayt Matematik'te kaç net yapılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir
Merhaba arkadaşlar, şu an bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına başladım ve kampı bitirmeme az kaldı, ben bu kampı bitirdikten sonra 55 günde TYT matematik kampına başlayacağım, sonra AYT matematiğe kalan süre çok az kalıyor, böylelike ben bu AYT matematik konularına çalışırsam mantıklı mı?
Denklemler.
Polinom.
Parabol.
Fonksiyon.
Trigonometri.
Logaritma.
Diziler.
Limit süreklilik.
+ TYT AYT geometri.
Sizce eğer ben bu konulara çalışırsam kaç net yaparım veya sıraladığım şekildemi çalışayım.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ali Gezen
Merhaba arkadaşlar, şu an bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına başladım ve kampı bitirmeme az kaldı, ben bu kampı bitirdikten sonra 55 günde TYT matematik kampına başlayacağım, sonra AYT matematiğe kalan süre çok az kalıyor, böylelike ben bu AYT matematik konularına çalışırsam mantıklı mı?
Denklemler.
Polinom.
Parabol.
Fonksiyon.
Trigonometri.
Logaritma.
Diziler.
Limit süreklilik.
+ TYT AYT geometri.
Sizce eğer ben bu konulara çalışırsam kaç net yaparım veya sıraladığım şekildemi çalışayım.
Kanka sana bir şey diyeyim mi temel atma videosunu izle sonra ayt bas. TYT denemelerle ilerletmeye çalış bu saatten sonra ayt kurtarır seni benle aynı durumdasın hemen hemen

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka sana bir şey diyeyim mi temel atma videosunu izle sonra ayt bas. TYT denemelerle ilerletmeye çalış bu saatten sonra ayt kurtarır seni benle aynı durumdasın hemen hemen
Kanka ben bu kitabı bitirdikten sonra tyt deki bazı soruları nasıl anlayıp çözebilirim hele ki fonksiyon bilmeden nasıl ayt çalışacağım. Haklısın fakat bende ne yapacağımı bilmiyorum cidden

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,384
İsim
Ahmet Sevinç
Kanka ben bu kitabı bitirdikten sonra tyt deki bazı soruları nasıl anlayıp çözebilirim hele ki fonksiyon bilmeden nasıl ayt çalışacağım. Haklısın fakat bende ne yapacağımı bilmiyorum cidden
fonksiyon bilmeden zaten 12 konularını hiç anlamazsın git önce onu bitir , o kesin
ben olsam permütasyon kombinasyon ve zorlandığım konular izlerdim onun dışındakileri çok yanlış yapmıyorsam salardım
55 günde tyt kampı bence başarısız eyüp b'nin 3d tyt mat kampı güzeldir keza ayt'side . 55 günden fazla sürer belki ama çok güzel öğrenirsin özellikle ayt'yi şiddetle tavsiye ederim

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam temeli atıyorsun tyt matematikte ilk 12 konu + problemlere kadar geliyorsun sonra tyt matı denemelerle götürmeye bak bu dediklerimi olabildiğince hızlı yapmaya çalış. Ardından aytye başla ve katedebildiğin kadar yol kat et sınava kadar lti konuları zor deselerde öğrenildiğinde en kolay net kazanılan konulardan biri oluyor. Diğer basit gözüken konulardan bu sene gördüğümüz gibi daha çok zorluyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam temeli atıyorsun tyt matematikte ilk 12 konu + problemlere kadar geliyorsun sonra tyt matı denemelerle götürmeye bak bu dediklerimi olabildiğince hızlı yapmaya çalış. Ardından aytye başla ve katedebildiğin kadar yol kat et sınava kadar lti konuları zor deselerde öğrenildiğinde en kolay net kazanılan konulardan biri oluyor. Diğer basit gözüken konulardan bu sene gördüğümüz gibi daha çok zorluyorlar.
Hocam peki ilk 12 konuyu bitirdikten sonra tyt deki kümeler, mantık permütasyon kambinasyon fonksiyon konularını atlatsam mantıklımı çünkü benim bildiğim kadarıyla fonksiyon bilmeden ayt matematiğe başlanması tavsiye edilmez veya sizin önerileriniz nelerdir hoca önerisi veya her hangi bir şey olabilir

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,384
İsim
Ahmet Sevinç
Bu arada yanılmıyorsam 2 konudan toplam 8 soru geliyordu bence önem ver çalış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki ilk 12 konuyu bitirdikten sonra tyt deki kümeler, mantık permütasyon kambinasyon fonksiyon konularını atlatsam mantıklımı çünkü benim bildiğim kadarıyla fonksiyon bilmeden ayt matematiğe başlanması tavsiye edilmez veya sizin önerileriniz nelerdir hoca önerisi veya her hangi bir şey olabilir
Kümeler mantık , atlamak mantıklı olabilir ama kesinlikle yok sayma çünkü 1 soru garanti çıkıyor aslında kombinasyon da olabilir ama ondanda 2-3 soru çıkabiliyor

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ali Gezen
Kanka bu kafayla gidersen sınav gelir çatar. Bir yerden başlaman lazım nerden başlasam bilmiyorum deme. Başla ardı geliyor zaten.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
hocam tyt de mantık konusunu hallledersin problemler bitince kümeyide halledebilirsin zaman kalırsa ama pkob ile uğraşma çünkü zaman dar. ilk 12 konu bitirince fonksiyon + problem beraber götür ardından ayt ye başlarsın. Kanal olarak bıyıklı matematik(kolay), mert hoca(orta) ve eyüp b(ortanın bir tık üstü) önerebilirim.

Top Bottom