Türk kızlarındaki ego

Reaksiyon skoru
37
Yabancı kızlarda ego diye hiçbir şey yok selam versen alırlar iltifat etsen karşılığını aynı şekilde verirler. Normal insan gibi yani olması gerektiği gibi ama türkiyede kızlarla bir türlü iletişim kuramadım sanal alemde bişey yazsan cevap yok real'de yaklaşsan tersleme ee peki bunlarla iletişim kurmanın formülü nedir

Yabancı kızlarda ego diye hiçbir şey yok selam versen alırlar iltifat etsen karşılığını aynı şekilde verirler. Normal insan gibi yani olması gerektiği gibi ama türkiye'ye geldiğimden beri kızlarla bir türlü iletişim kuramadım sanal alemde bişey yazsan cevap yok real'de yaklaşsan tersleme ee peki bunlarla iletişim kurmanın formülü nedir
g*tleri 5 metre havada dostum ne bekliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yabancı kızlarda ego diye hiçbir şey yok selam versen alırlar iltifat etsen karşılığını aynı şekilde verirler. Normal insan gibi yani olması gerektiği gibi ama türkiye'ye geldiğimden beri kızlarla bir türlü iletişim kuramadım sanal alemde bişey yazsan cevap yok real'de yaklaşsan tersleme ee peki bunlarla iletişim kurmanın formülü nedir
elimde olsa yabancı biriyle ilişki kurarım

ülkemizdeki bazı erkeklerin abazalığı yüzünden oluyor bunlar. Haliyle de her kızımız bulunmaz hint kumaşı sanıyor kendini.

Kızlar haklı. Birincisi kendi güvenlikleri sebebiyle, ikincisi çiçekli böcekli profil resmiyle bile günlük en az 300 bin TL kazanç sağlayacağı bir havuzda bulunuyor.

Kızlar haklı. Birincisi kendi güvenlikleri sebebiyle, ikincisi çiçekli böcekli profil resmiyle bile günlük en az 300 bin TL kazanç sağlayacağı bir havuzda bulunuyor.
Kızın biri abonelik açmış 2.8k abonesi var 60 liradan 170K yapıyor. Bu paranın hepsi ona mı gidiyo instagram kesinti yapıyor mu bilgin var mı?

Yabancı kızlarda ego diye hiçbir şey yok selam versen alırlar iltifat etsen karşılığını aynı şekilde verirler. Normal insan gibi yani olması gerektiği gibi ama türkiyede kızlarla bir türlü iletişim kuramadım sanal alemde bişey yazsan cevap yok real'de yaklaşsan tersleme ee peki bunlarla iletişim kurmanın formülü nedir
dostum neden kızlarla iletişim kurma ihtiyacın olsunki, buradaki kızların egolu olmasının sebebini kendine bakarak bile anlayabilirsin ülkedeki erkeklerde kız açlığı var 1 kıza 10 erkek düşüyor denebilir kızda ne yapsın seç beğen al yapıyor kızların ellerine fırsat veren sizsiniz

Kızın biri abonelik açmış 2.8k abonesi var 60 liradan 170K yapıyor. Bu paranın hepsi ona mı gidiyo instagram kesinti yapıyor mu bilgin var mı?
Sosyal medya platformlarının hepsinde kazancından vergi ödersin. Bu hangi durumlarda ne gibi değişkenlikler gösteriyor bilmiyorum.

ayıptır söylemesi yakışıklı kaslı uzun boylu olarak ben de onlara aynı tarifeyi uyguluyorum merak etmeyin :ROFLMAO:

Sanada günde 40 kişi yazsa senin de benim de götüm kalkar çok net

Hocam Arz-Talep meselesi şaşırmamak lazım.

2.800 abone azmış hocam Simge denen bir kadın var 96 bin abonesi var 60TL'den sen hesapla

Hocam Arz-Talep meselesi şaşırmamak lazım.

2.800 abone azmış hocam Simge denen bir kadın var 96 bin abonesi var 60TL'den sen hesapla
Şimdi yapay zekaya kadın modeli oluşturup Instagram hesabı açma fikri (asla öyle bir şey yapmayacağım)

Şimdi yapay zekaya kadın modeli oluşturup Instagram hesabı açma fikri (asla öyle bir şey yapmayacağım)
Ah kardeşim bu işten deli gibi para kazananlar var ben ağzım açık kafamı duvarlara vurdum 96 bin abone yazısını görünce.
5 milyondan fazla para yapıyor aylık şaka gibi.

tipini düzelt ve düzgün iletişimi öğren
Zaten manitası olanların hepsinin yanında Brad Pitt var dimi kardeşim , sen galiba oto tamirci hırsızlarını görmedim kızların yanında dolaşan.
ayrıca tipini düzelt nasıl bir tabirdir Allah yaratmış bir şekil insan olarak nasıl düzeltecekmiş arkadaş?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri