Öneri Türk Lirası Nasıl Değer Kazanır ?

Xsamew

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
385
Selam arkadaşlar
Günümüz şartlarında TL her saniye değer kaybediyor. Her gün yeni Zam. Her Gün yeni vergi çıkıyor. Üretim yok, fırsatçılar heryerde var. Ve hala ekonomi iyi diyorlar. Merak ediyorum Tl nasıl değer kazanıcak.

Genç neslin bu işlerin farkında olması benı şaşırtıyor bazen sevinç gözyaşı döküyorum kardeşım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bazı söyledikleri doğru maalesef Şu an ki iktidar kriz bitimi gelip bir çok şey başardı fakat seçmenlerın çoğu sadece doğruları görüyor yapılan yanlışlara bakmıyorlar sizin yapacağınız da farkındalık sağlamak olsun :)
Tamam hocam yaptı inkar etmiyorumda 18 kaldı yetmez mi daha da kalıcak galiba

Bu dönem için gayet normal. Korona yüzünden çok fazla doluluk var. Korona olmadığı zamanlarda randevu al ertesi gün çağırıyorlardı.
Yoo ben şuandan bahsetmiyorum. Genel olarak. Korona döneminden önce de öyleydi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Haklısın yollarımız köprülerimiz var (!)

Edit: Hocam Biz artık onlardan daha bilgiliyiz devir bizim devrimiz en azından biz araştırıyorz onlarla bir şey konuşmaya gelmiyor neymiş onların zamanında yol yokmuş yağ su kuyruğu varmış. Emekli adam parasını oluyor hiçbirşey umrumda değil tabi napıcam ben yolu köprüyü geçmediğim köprüden yoldan vergi alıyor hani ücretsiz olucaktı ?
Senin araştırmadığın belli sadece.

yollarımız köprülerimiz var (!) diyorsun :D

Tamam hocam yaptı inkar etmiyorumda 18 kaldı yetmez mi daha da kalıcak galiba
Dostum kalıp kalmamasını belirleyecek olan sizlersiniz işte. 2023 Seçimlerinde 7 Milyon Z kuşağından insan oy kullanacak önceki seçimlerde bu 7 milyonun %70'i Muharrem İnce ye oy verseydi İktidar Görevi İnceye devr ederdi.

Haklısın yollarımız köprülerimiz var (!)

Edit: Hocam Biz artık onlardan daha bilgiliyiz devir bizim devrimiz en azından biz araştırıyorz onlarla bir şey konuşmaya gelmiyor neymiş onların zamanında yol yokmuş yağ su kuyruğu varmış. Emekli adam parası oluyor hiçbirşey umrumda değil tabi napıcam ben yolu köprüyü geçmediğim köprüden yoldan vergi alıyor hani ücretsiz olucaktı ?
Zırt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,945
Üyeler
184,703
Son üye
umudu
Geri