Neler Yeni

Türk nete modem parası alınıyor mu

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,708
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
modem kiralama yok hocam bizzat kendim aldım ya peşin alıyorsun yada faturana 12 taksit.
Ben kiralama yapıyorlar demedim, nereden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Size zimmetliyorlar dedim.
IMG_20220131_233149.jpg

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,708
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam ne emanetinden bahsediyorsun adamlardan taksitle modem alma seçeneği yada peşin alma seçeneği var sen abonelikten çıksan bile modem senin oluyor
BENİM İMZALADIĞIM SÖZLEŞMEDE MODEM BANA EMANET, ABONELİĞİM BİTİNCE ONLARA GERİ VERİCEM NEYİNİ ANLAMIYORSUNUZ YA ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

modem parası veriyoruz modem bizde kalmıyor mu?
Modem parası verirsen öyle, bana modemi emanet ettiler bana herhangi bir şekilde para verin modem kalsın sizde denmedi. Modemi bana verdiler ama aboneliğimi bitirirsem benden geri alacaklar. Anlaması çok mu zor arkadaşlar? @alpolojix

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
BENİM İMZALADIĞIM SÖZLEŞMEDE MODEM BANA EMANET, ABONELİĞİM BİTİNCE ONLARA GERİ VERİCEM NEYİNİ ANLAMIYORSUNUZ YA ?

Modem parası verirsen öyle, bana modemi emanet ettiler bana herhangi bir şekilde para verin modem kalsın sizde denmedi. Modemi bana verdiler ama aboneliğimi bitirirsem benden geri alacaklar. Anlaması çok mu zor arkadaşlar? @alpolojix
DSL: Ya kendi modemini kullanacaksın ya da TurkNet'ten 12 Ay TAKSİTLE Zyxel Modem alacaksın.
Fiber: Telekom ekipleri sana kendi modemlerini (routerlarını) verir. İstersen kendin başka bir cihaz alıp kullanırsın.
GigaFiber: TurkNet sana bedava modem (router) sağlar.

Yani o zimmetleme dediğin şey GigaFiber kullanıcılarına özel. Herkese değil.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,708
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
DSL: Ya kendi modemini kullanacaksın ya da TurkNet'ten 12 Ay TAKSİTLE Zyxel Modem alacaksın.
Fiber: Telekom ekipleri sana kendi modemlerini (routerlarını) verir. İstersen kendin başka bir cihaz alıp kullanırsın.
GigaFiber: TurkNet sana bedava modem (router) sağlar.

Yani o zimmetleme dediğin şey GigaFiber kullanıcılarına özel. Herkese değil.
SONUNDA YA

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Furkan Demirtaş
Eğer modemi fatura değerindeki fiyatını ödediğiniz taktirde geri almıyorlar sizin oluyor. Peşin veya taksitli almakta birşeyi değiştirmiyor.

GigaFiber altyapısı dahilinde bu sadece.
Hayır, ben türk telekom altyapısını kullanıyorum yine türk telekom tarafından ücretsiz modem veriliyor.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
100 TL GigaFiber kullanıyor arkadaş bende, 500 TL değerinde dedikleri bir modem veriyorlar ve üyeliğini kapatırken de modemi geri istiyorlar ikimizin paket aynı
Bende Gigafiber kullanıyorum. Modem kiralamış olmuyor mu? İptal edildiğinde modemi geri alıyolar diye biliyorum

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

gigafiber kullandığını söylesene kardeşim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,063
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom