Virgülden önce boşluk bırakılmaz. Ayrıca forumda nokta yerine emoji koyuluyor bazen.Cümle emoji ile değil , gerekli noktalama işareti ile bitirilir.
Virgülden önce boşluk bırakılmaz. Ayrıca forumda nokta yerine emoji koyuluyor bazen.Cümle emoji ile değil , gerekli noktalama işareti ile bitirilir.
Herhangi bir oyundan esinlenebilirsin. Bu oyun tamamen aynısı. Onu da yapamamış yapımcı. Oyuna 4 tane bina, 1 tane cami, 2-3 Türk bayrağı ekleyerek oyun olmaz.çalarakta bir yere gelemeyiz çalmayın bulun ozaman :d
Çalmak en güzel şeydir Steve jobs'ın hayatının kitabını okuduğumda şöyle bir konu geçti tam aklımda olmadığı için alıntı yapacağım.Çalarak da bir yere gelemeyiz maalesef.
Burda savaş çıkar
Erzurum evet öyle ama gereksiz linçleyenler var bence.Sonuçta yapımcı %100 yerli ve milli özgün bir oyun diye duyurmadı bu oyunu.Herhangi bir oyundan esinlenebilirsin. Bu oyun tamamen aynısı. Onu da yapamamış yapımcı. Oyuna 4 tane bina, 1 tane cami, 2-3 Türk bayrağı ekleyerek oyun olmaz.
Bunun bu konuyla ne alakası var?Çalmak en güzel şeydir Steve jobs'ın hayatının kitabını okuduğumda şöyle bir konu geçti tam aklımda olmadığı için alıntı yapacağım.
Teknoloji dünyasında uzun yıllardan bu yana dilden dile dolaşan “Steve Jobs, Mac bilgisayarları yaparken Xerox’u kopyaladı. Microsoft ise Windows’u yaparken Apple’ı” söylemine, bugün ABD’de yayımlanacak olan Steve Jobs biyografisinde bizzat tarafların dilinden açıklık getiriliyor. Ünlü biyografi yazarı Walter Isaacson’ın Steve Jobs’la 40’ın üzerinde yaptığı yüzyüze görüşmenin ardından kaleme aldığı kitapta yazarın Bill Gates’le yaptığı görüşme notlarında bu bilgilere yer veriliyor. Steve Jobs, “Bill temelde hayal gücü kıt biri, ayrıca hiçbir şey icat etmedi ve bence bu yüzden artık teknolojiden çok hayır işleriyle uğraşmayı seviyor. Başkalarının fikirlerini utanmadan çaldı o kadar” ifadeleriyle Bill Gates’i ağır bir dille suçluyor. Gates ise bizzat Steve Jobs’a şu sözlerle sesleniyor: “Eh, bence meseleye başka bir açıdan da bakabiliriz Steve. Bence asıl durum şu: İkimizin de Xerox adlı zengin bir komşusu vardı. Ben adamın televizyonunu çalmak için evine girdim, ama bir de baktım ki sen zaten çalmışsın.
Kendisi o oyunla Dünyaya açılacağını söylüyor.Erzurum evet öyle ama gereksiz linçleyenler var bence.Sonuçta yapımcı %100 yerli ve milli özgün bir oyun diye duyurmadı bu oyunu.
Kendisi o oyunla Dünyaya açılacağını söylüyor.
Hayali dünyasına açılmakta özgür.Kendisi o oyunla Dünyaya açılacağını söylüyor.
Mesaj doğru ama bu kısım yanlış. Papers Please'in yapımcısı Uncharted 1'in yapımcısıdır.papers please
iyi ozaman yapın daha iyisini bize vaad değil icraat gerekHerhangi bir oyundan esinlenebilirsin. Bu oyun tamamen aynısı. Onu da yapamamış yapımcı. Oyuna 4 tane bina, 1 tane cami, 2-3 Türk bayrağı ekleyerek oyun olmaz.
Ben daha iyisini yaparım dememiş kiiyi ozaman yapın daha iyisini bize vaad değil icraat gerek
Bu ülke kadar milliyetçi ülkemi var yabancı filmlerde "turkey" duyduk mu çıldırıyoruz