TÜRK TELEKOM 1000 TL CAYMA BEDELİ

Katılım
13 Nisan 2020
Mesajlar
223
Reaksiyon skoru
57
Merhaba bundan yaklaşık 6 ay önce türk telekomu aradım ban 300TL lik bir cayma bedeli sundular ben çıkmak istemedim sonra gerçekten yavaşlamaya başlayınca yaklaşık 3 ay önce tekrar aradım ve 1500TL gibi bir tutar sundular bende bekleyeyim belki düşer dedim ve bu gün gene sıkıntılar olunca aradım ve 1260TL cayma bedeli sundular nasıl yapabilirim çıkıp millenicoma geçmek istiyorum aranızda bunu yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba çok kötü bir internet aldığıma pişman oldum ve daha sözleşmenin bitmesine 1 sene var yardımcı olursanız sevinirim.
 
Sözleşmenin bitmesine 1 yıldan fazla varsa cayma bedeli talep edemezler senden yasal değil
 

Ekler

  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    34.5 KB · Hit: 100
Ya iptal edip o tutar bana gelirse napacağım?Emin misiniz
Ben emin falan değilim orda yazanı okuyorum, gidip kanunların böyle olduğu cayma bedeli çıkartamayacaklarını söyle, çıkartırlarsa bilemem. İyice araştır şikayetçi falan ol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

 
Türk Telekom İlçe Müdürlüğünü ara net cayma bedelini öğrenirsin.
En yakın zamanda gideceğim zaten de gidip benim böyle bir hakkım varmış vs. gibi konuşsam bana karşı gelirler mi zaten benimb öyle bir hakkım yok mu şimdi müşteri hizmetlerini arayıp söyledim fakat 12 ay dolsa bile ödemek zorundasınız dediler haklılar mı değiller mi anlamış değilim ben.Eğer sizde yardımcı olursanız türk telekomdan çıkmaya kararlıyım.
 
Geri
Top